Görüş Bildir
Haberler
Eve Giren Hırsız Uyuyan Kadını Öptü ve Telefonu Çaldı: 'Rüyada Gibi Zannettim, Anlamadım'

Eve Giren Hırsız Uyuyan Kadını Öptü ve Telefonu Çaldı: 'Rüyada Gibi Zannettim, Anlamadım'

İstanbul’un Kartal ilçesinde gece saatlerinde eve giren hırsız, uyuyan kadın ev sahibini öptü. Odanın karanlık olması sebebiyle hırsızı erkek arkadaşı sanan kadın, sonrasında olayın farkını vardı ve bağırmaya başladı. Şüpheli Yasin A. pencereden atlayarak kaçsa da kısa sürede yakalandı. Emniyet ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Yasin A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Hayatım ne yapıyorsun’ diye seslendi

‘Hayatım ne yapıyorsun’ diye seslendi

Olay, 31 Temmuz saat 03.15 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Emniyette verilen şikayetçi ifadesine göre olay şöyle gerçekleşti: Bir sitenin zemin katında oturan 34 yaşındaki S.D. adlı kadını evine hırsız girdi. O sırada uyuyan S.D. telefonunun ışığının yanması üzerine uyandı. Uyku sersemi olan kadın, odanın karanlık olması sebebiyle ayakta gördüğü hırsızı erkek arkadaşı zannetti. S.D. hırsıza 'Hayatım ne yapıyorsun' diye seslenince hırsız, uyku sersemi olan kadını öptü. S.D. uyumak için diğer tarafa döndüğünde ise yatakta erkek arkadaşının uyuduğunu gördü. S.D. evde başka birisi olduğunu anladığında; kadının komodin üzerindeki telefonunu çalan hırsız, pencereden atlayarak kayıplara karıştı.

‘Rüya olduğunu zannettim’

‘Rüya olduğunu zannettim’

Emniyetteki ifadesinde yaşadıklarını anlatan S.D.'nin 'Rüya mı gerçek mi emin olamadım. Telefonu bulamayınca önce site yönetimine müracaat ettim. Kamera kayıtlarına bakmak için bekledim ancak bu süre ertelenince 8 Ağustos 2022 tarihinde karakola başvurarak şikayetçi oldum. İkametime girerek cep telefonumu çalan ve beni öpen şahıstan şikayetçiyim' dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli Yasin A. savcıya ifade verdi. Savcılık şüpheliyi 'Konut dokunulmazlığını ihlal etme' ve 'Gece vakti Hırsızlık' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
39
16
12
9
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

Düşünceli hırsız :D

BK

Suc, gece vakti hirsizlik, gunduz vakti, kusluk vakti diye ayriliyor mu? Sadece hirsizlik yetmiyor mu? Vakte gore ayei bir ceza sistemi mi var? Ne kadar anla... Devamını Gör

Ozum Orsel

Uyuyan güzel masalı aklıma geldi 🥲