Görüş Bildir
Haberler
Evdeki Tozu Toprağı Hüp Diye İçine Çekecek Uygun Fiyatlı ve Kaliteli 12 Dikey Süpürge

etiket Evdeki Tozu Toprağı Hüp Diye İçine Çekecek Uygun Fiyatlı ve Kaliteli 12 Dikey Süpürge

Busena
29.11.2021 - 20:00

İçinde Safiye kırıntıları barındıran biriyseniz sakin olun ve derin bir nefes alın. İmdadınıza yetişecek, uygun fiyatıyla bütçenizi sarsmayacak kaliteli ve aşırı güçlü dikey ve el süpürgelerini sizin için seçtik. Geçtiğiniz yerde toz bırakmayacak kullanışlı başlığı ve özellikleriyle evinizin temiz olduğuna sizi ikna edecek, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikteki dikey süpürgeler için sizi içeriğimize alalım. 

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vestel Yıldız şarjlı süpürge.

1. Vestel Yıldız şarjlı süpürge.

Uzun ömürlü şarjı, başlığında yer alan fırçasıyla tüm evinizi derinlemesine temizleyebileceğiniz Vestel dikey süpürge 2 yıl garantili. Düşük ses seviyesi ile evde bebeğiniz uyurken bile çalıştırabileceğiniz bir model. 

Fiyatı: 1.079,10 TL. Burada.

Ürünün kurulumu kolay, ucunda fırçası ve döner başlık olması çok iyi. Siyah halımın üzerine yapışmış olan tüm havları döner başlıklı fırçasıyla topladı. Çekimi de gayet yeterli.

2. Beko şarjlı dik süpürge.

2. Beko şarjlı dik süpürge.

Çekim gücüne önem veriyorsanız Beko kalitesinin konuştuğu şarjlı süpürgeyi incelemenizi öneririz. Başlık seçenekleriyle koltuklarınızın üstü için bile kullanabileceğiniz dikey süpürgenin fiyatı: 1.699 TL.

Gücü çok iyi.👍Evimden o kadar toz çıktığına inanamadım... Özellikle evcil hayvanınız varsa turbo fırçası çok işinize yarayacak.👍

Beko dikey süpürgeleri için tıklayın.

3. Deerma dikey vakumlu süpürge.

3. Deerma dikey vakumlu süpürge.

Vakum teknolojisi ve başlığında bulunan led ışıklarıyla evde ulaşılmadık yer bırakmayacak bir seçenek. Ayrıca el süpürgesi olarak kullanılabileceğiniz vakumlu dikey süpürgenin temizliği de çok kolay. 

İkinci kademede kullanırsan şarjı az gidiyor. Çekim gücü iyi. 

Fiyatı: 1.097 TL. Burada.

4. Schafer Cosy toz hazneli dikey süpürge.

4. Schafer Cosy toz hazneli dikey süpürge.

Toz haznesini boşaltmak çok kolay. Başlıkları sayesinde evinizin bir çok alanını temizleyebileceğiniz kırmızı dikey süpürge kullanıcıları tarafından beğenilen ürünlerden.

Fiyatı: 340 TL. İncelemek için tıklayın.

Ben üründen memnunum. Çekim gücü ayarı var ikinci seviye çekim gücü çok iyi günlük kullanım için gayet kullanışlı bir süpürge tavsiye ederim.

Schafer dikey süpürgeleri için tıklayın.

5. Fakir Starky dikey süpürge.

5. Fakir Starky dikey süpürge.

İster dikey ister el süpürgesi olarak kullanabileceğiniz Fakir starky günlük temizlikler için ideal. Çekiş gücü ve çift kullanım opsiyonuyla evdeki pratik yardımcınız olabilecek elektrikli dikey süpürgenin fiyatı: 487,59 TL. Burada.

Fakir dikey süpürgelerini incelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Grundig silme özellikli kablosuz dikey süpürge.

6. Grundig silme özellikli kablosuz dikey süpürge.

Şöyle bir alıcı gözüyle baktığımızda tasarımı sınıfı geçti. Üstüne bir de duyduk ki silme özelliği varmış! Şık tasarımı, silme özelliği, sessiz ama güçlü çekiş performansı ve led ışıklarıyla bu süpürge bir efsane. evinizi çiçek gibi yapmak isterseniz bu ürüne bir göz atın deriz.👉🏼 Link.

Fiyatı: 1.456,49 TL.

Çok iyi, hatta muhteşem! Diğer makinelere göre daha hafif ve çok iyi çekiyor turbo fırçası var. Işıklı, standına koyuyorsun, ayrıca aparatı duvara takmakla uğraşmıyorsun, istediğin yere koy. Kedi tüylerine gayet güzel temizledi. Koltuk altına giriyor ve başlık çok iyi hareket ediyor.

7. Electrolux şarjlı dikey süpürge.

7. Electrolux şarjlı dikey süpürge.

Oynar başlığı ve marifetli aparatlarıyla tam bir toz canavarı diyebiliriz. Özellikle tüylü dostlarımızın izlerini koltukların üstünden söküp alan güçlü çekim gücüne sahip süpürgenin şarjı da kullanıcıların dediğine göre epey uzun süre gidiyormuş. Süpürgenin fiyatı: 1.420,24 TL. Burada.

Electrolux süpürgeleri için tıklayın.

8. Bosch yavrulu şarjlı dikey süpürge.

8. Bosch yavrulu şarjlı dikey süpürge.

Gün içinde ani gelişen dökülme ve kırılma vakaları için kullanabileceğiniz, evinizde adeta eliniz kolunuz olacak kaliteli bir dikey süpürge arıyorsanız tıklayın. 👈🏼

İki gündür kullanıyorum çok büyük rahatlıkmış keşke daha önce alsaymışım. Çekim gücü gayet iyi. Bu arada ürün soket şarjlı çıktı.

Bosch dikey süpürgeler burada.

9. Viomi siyah şarjlı dikey ve el süpürgesi.

9. Viomi siyah şarjlı dikey ve el süpürgesi.

Her alanda kullanılabilir tabirinin hakkını veren dikey süpürgenin başlıkları çok kullanışlı. Yeni marka deneyimlerine açıksanız deneyip memnun kalacağınızı düşündüğümüz süpürgenin fiyatı: 1.762,25 TL. Burada.

Ürünü bir haftadır kullanıyorum çok araştırarak almıştım bütün videolarını izlemiştim kötü yorum zaten yok denecek kadar azdı iyi ki de almışım. O kadar güzel süpürüyor ki üstüne bir de çok pratik. Şarjı çabuk bitiyor diyenler olmuş ben 4+1 evi şarjı bitmeden çok rahat süpürüyorum.

Viomi süpürgeleri için tıklayın.

10. Arzum elektrikli dikey süpürge.

10. Arzum elektrikli dikey süpürge.

Klasik modellerden olan dikey süpürgenin çekim gücü günümüz teknolojisine sahip. ''Geçtiğim yer temizlensin süpürgemden harikalar yaratmasını beklemiyorum'' diyorsanız Arzum dikey süpürge ihtiyaçlarınız için ideal bir seçim olabilir. 

Fiyatı: 225, 30 TL. İncelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rowenta Dual Force.

11. Rowenta Dual Force.

Rahat tutulan sapıyla evinizi kolayca temizleyebileceğiniz bir diğer önerimiz Rowenta Dual Force. El süpürgesi ve dikey süpürge olarak kullanabileceğiniz  ürünün çekiş performansı sizi memnun edecek güçte. Katlanabilir koluyla evinizde fazla yer kaplamayacak süpürgenin fiyatı: 1.614,90 TL. 

Ürünün emiş gücü yüksek. Aparatları takınca yerinden falan çıkmıyor. Sesi de normal rahatsız edici değil.

Rowenta dikey süpürgeleri için tıklayın.

12. Roidmi şarjlı dikey süpürge.

12. Roidmi şarjlı dikey süpürge.

Çok bilinen bir marka olmasa da kullanıcıları tarafından tavsiye edilmiş, yüksek çekim gücü ile evi köşe bucak temizleyecek süpürgenin başlığındaki fırça adeta halı ve sert zeminlerdeki tozu kazıyacak nitelikte. 

5 yıl motor ve 2 yıl distribütör garantili dikey süpürgenin fiyatı: 1.999 TL. 

Vakum gücü, şarjı ideal. En yakın rakibi Dyson V7 ile karşılaştırdım. Roidmi kesinlikle daha iyi ve daha ucuz. 5 yılda ekstra motor garantisi var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?