Görüş Bildir
Haberler
Evde Yılbaşı Çam Yapımı

Evde Yılbaşı Çam Yapımı

Ibrahim Ceviz
08.12.2014 - 19:36 Son Güncelleme: 09.12.2014 - 10:24

Evde Yılbaşı Çamı Yapılması

Yılbaşının vaz geçilmez objesi yılbaşı çamı olmaktadır. Fakat doğanın yıpratılmasını hatta bir fidanın kesilmesini kimse onaylamaz. Bu nedenle her evde rahatlıkla uygulanabilecek olan yılbaşı çam ağacı süslemesi, geri dönüşüm malzemeleri ile yeniden şekil bulmaktadır. Bir birinden özel hazırlanması ise o kadar basit olan örnekleri görünce şakına döneceksiniz. Denenmiş ve yüzde yüz başarı sağlamış olan çam ağacı gerek çamdan en küçük bir fark göze çarpmaz. Bu örnekler ile doğaya verecek olduğunuz zararın vicdan azabından kurtulacaksınız. Yılbaşı çam fiyatı ile ilgilenmenize gerek kalmayacaktır.

Dünyanın farklı ülkelerinde merakla beklenilen yılbaşı, özelikle alış veriş merkezlerinde rekabete dönüşmektedir. Fakat büyük alanlarda rahatlıkla ortaya çıkartılabilecek olan bisiklet tekerleri ile çam ağaçı yapılması dikkat çekici olacaktır.

Evinizde bu süsü yaratmak için en güzel malzeme olarak kartonları kullanabilirsiniz. Kartondan yılbaşı çamı yapmak için yapışkan, karton ve cıta sizlere yetecek olan malzemedir.

Cam şişeleri hiç bu kadar şık ve estetik görmemiştik. Doğanın korunmasında en büyük yararı sağlayan cam, çam kesilmesini de önlemektedir.

Aklınıza gelecek tüm eşyaları boş bir duvarda simetrik bir şekilde yapıştırarak; muhteşem yılbaşı çamı ortaya çıkmaktadır. Örnekler ve resimler için lütfen http://www.dekorasyon-ornekleri.com/ adresine gidiniz.

Bir önceki yazımız olan Yünlü Halı Modelleri başlıklı makalemizde modelleri, Yünlü Halı ve Yünlü Halı Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın