Görüş Bildir
Haberler
Evde Kaldığınız Günlerden Ekstra Keyif Almanızı Sağlayacak Tekrar Tekrar Bitirmelik 10 Oyun

Evde Kaldığınız Günlerden Ekstra Keyif Almanızı Sağlayacak Tekrar Tekrar Bitirmelik 10 Oyun

Onedio Content
31.03.2020 - 19:40 Son Güncelleme: 02.04.2020 - 09:04

Beyler birçoğumuz evde geçirdiğimiz şu günlerde oyuna düştük. Bu içerikte de tekrar tekrar bitirmelik hikaye tabanlı Aksiyon-RPG tarzı oyunları listeledik. 

Buyurunuz.

1. God of War

Kesinlikle 1 kez bitirmenin yeterli olmayacağı bir oyun. Eğer daha önce bitirdiyseniz ve kütüphanenizde varsa tekrar oynamanın tam sırası. Bitirmediyseniz de kesinlikle oynamanız gereken bir oyun.

Playstation oyuncuları Kratos'u iyi tanır. Bu sefer Kratos'la birlikte Nordik mitolojisi içerisindeyiz. İskandinavya’ya gidince nedense sinekkaydı tıraşı bırakan Kratos'un yanında Atreus da var. 😅 Vuruş hissi muazzam olan bu oyun hakkında daha fazla şey söylemeye gerek yok. 

Size iyi oyunlar...

2. Red Dead Redemption 2

Muazzam atmosferi, olağanüstü oyun dinamikleriyle Red Dead Redemption 2'de vahşi batının tozunu yutmaya hazır mısınız? İster doğanın kucağında at sürün, ister efsanevi hayvanları avlayın, ister ödül avcılığı yapın. Bu geniş açık dünyada saatlerinizi dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz...

3. Last of Us

Yeni oyunun çıkmasına çok az bir zaman kalmışken Ellie ve Joey ile o yolculuğa tekrar çıkmaya ne dersiniz? Dünyanın sonuna ramak kalmışken mücadele etmeniz gereken çok şey var. Zombiler, düşman çeteler ve peşinizde olan askerler...

4. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human'da yapay zekalı robotların tamamen aramıza karıştıkları ve çoğu işte görev aldıkları bir çağdayız. Hayat verdiğimiz 3 karakter de bir android ve bizim seçimlerimize göre hikaye şekilleniyor. Oyunu oynarken çok farklı deneyimler yaşayacaksınız. Zaten 1 kez bitirmek sizi yeterince tatmin etmeyecek. Farklı sonlar görmek için yeniden oynayacaksınız.

5. Heavy Rain

'Heavy Rain' de 'Detroit: Become Human'ı yapan firma olan Quantic Dream tarafından geliştirilen bir oyun. Sizin seçimlerinize göre olay örgüsü işliyor. Hikayenin gidişatına kritik anlarda verdiğiniz kararlar etki ediyor. 

Çocuğunu kaybeden bir adamın, bu süreçte yaşadıklarını deneyimlediğimiz bu oyunda yine dört karakterin kararlarına biz etki ediyoruz.

6. Spiderman

Spiderman ile New York şehrinin tepelerinde dolaşmaya hazır mısınız? Marvel hayranı olmasanız bile bu oyunu çok seveceksiniz. Hele bir de Marvel hayranıysanız tekrar tekrar bitirmek isteyecek, haritada yapılmamış görev bırakmayacaksınız. Peter Parker ile kötüleri örümcek ağına boğmaya doyamayacaksınız.

7. Uncharted 4 - Bir Hırsızın Sonu

Playstation oyuncuları Nathan Drake ile maceradan maceraya koştu. Bir sürü hazine buldu. Peşine takılanları alt etti. Ama artık Nathan da maceranın sonuna geldi. Uncharted 4'te Nathan'la son kez hikayeye merhaba diyor ve abisi Sam ile birlikte başından geçenlere tanıklık ediyoruz. Uncharted 4, birçok kez deneyimleyebileceğiniz bir macera. Oyunu harika yapan detaylardan bir diğeri ise Türkçe dublaj seçeneği ile oynayabiliyor oluşumuz.

Nathan ile bir kez daha maceraya atılmaya var mısınız?

8. Horizon Zero Dawn

Bambaşka bir evrende karşımızda bu kez robotlaşmış canlılar var. Ve bu dünyayı istila etmişler. Biz de onlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Ve adeta makine avlıyoruz.

Playstation oyuncularının enleri arasına girmiş bu oyunu da büyük bir zevkle oynayacağınız kesin.

9. Legend of Zelda Breath of the Wild

Wii konsol sahiplerinin açık ara en sevdiği oyunların başında Legend of Zelda geliyor. Hem atmosferi, hem yapabileceğiniz açık dünya görevleri ile sizi kendisine bağlıyor. Bölümleri geçerken keşke hiç bitmese diye içten içten dua ediyorsunuz. Bu atmosfer daha fazla anlatılmaz, yaşanır...

10. Witcher 3

Geçtiğimiz aylarda dizisinin yayınlanmasıyla birlikte tekrar gündeme gelen Witcher hikayesini bilenler bilir. Witcher 3 de bu evrenin içerisinde yer alan, hem hikayesi hem de dinamikleriyle oyun dünyasına çağ atlatan oyunlardan biridir.

Rivialı Geralt'a hayat verip canavarlarla ve insanlarla savaşmaya hazır mısınız?

Advertisement
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
21
15
8
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Dmr

10 oyundan 7 tanesini oynayabilmek için playstation sahibi olmanız gerekiyor. Yani demem o ki: paoıdjasjdaojsdıaopjsdasdasd

artuditu

6 saydım ben

clearskies

Sony sponsorlu diye belirtseydiniz keşke.

Deniz Kuzey

Güzel oyunlar..Last of Us a ayrı bi parantez açmak gerek.