Görüş Bildir
Haberler
Evcil Hayvanlarınızın Favorisi Olacak TikTok’ta Ünlü Olmuş 17 Ürün

etiket Evcil Hayvanlarınızın Favorisi Olacak TikTok’ta Ünlü Olmuş 17 Ürün

Tuğba Erdem
30.05.2022 - 17:48

Evcil hayvan sahibi olmak bir ömür onun mutluluğu peşinde koşmaktır. Yorgunda olsanız onunla oynamak, uyanınca ilk önce onun mamasına suyuna bakmak demektir. Evcil dostlarımızın ve tabiki bizim hayatını kolaylaştıracak pek çok ürün mevcut. Tik-Tok'ta kullanıcılar tarafından beğeniyle paylaşılan ürünleri derledik. Bakalım en çok hangisini seveceksiniz. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mama Atıcı Egzersiz Tabancası-Köpek Ödül Fırlatıcı

Hem eğitim hem de eğlence için kullanabileceğiniz mama fırlatan tabanca ile tüylü arkadaşınızla keyifli anlar yaşayacaksınız. Köpekler için desek de kedinizin karakterine bağlı olarak kedinizle de oynayabilirsiniz. İçerisine yerleştirdiğiniz mamayı fırlatarak dostunuzun yakalamasını izleyeceksiniz. 

Satın almak için tıklayın!

2. Köpek Pati Yıkama Ve Temizleme Aparatı

Gezmeyi seven köpekler eve döndüklerinde patilerinde getirdikleri pislikleri tüm eve yayabilir. Bunu istemiyoruz. Her seferinde banyoya gitmektense kapı önünde hızlıca patilerini temizleyip kurutabilirsiniz. Kurutma adımını atlamayın çünkü ıslak pati izleri de istemiyoruz. 😁

Kullanımı: Ayak yıkama aparatının içine bir miktar su ve köpek şampuanı ekleyin. Köpeğinizin patisini silikon uçlu yıkama kabının içine koyun, Pati yıkama aparatını sağa sola hafif şekilde çevirerek köpeğinizin patisini yıkayın, Daha sonra patileri kurulayabilirsiniz. Daha sonraki kullanım için kabı yıkamanızı tavsiye ederiz. Ürün Ölçüleri: 9x11 cm

Pati yıkama aparatını buradan satın alabilirsiniz.

3. Taşınabilir Kedi Köpek Suluğu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evcil hayvanınızla maceradan maceraya koşmayı seviyor musunuz? Eskiden sadece köpeklerle yapılan bu eylem kedi tasmaları sayesinde artık kedi arkadaşlarımızla da yapılabiliyor. Uzun yollarda susuzluğu önlemek için mutlaka yanınızda su olsun. Tabi arkadaşınız için de olmalı. Kolayca su içebilmeleri için buradaki taşınabilir su kabını alabilirsiniz. Büyük ırklarda kullanımı biraz zor olmakta belirtelim. 

Kullanıcı yorumu: 'Daha önce pembesini almıştım, çok beğenen bir arkadaşıma hediye ettim. Şimdi turkuaz rengini aldım. Akıtma yapmıyor köpeğim bu mataradan su içmeyi çok seviyor. Her yürüyüşümüzde çantaya atıp çıkıyoruz.'

4. Otomatik Kedi-Köpek Yıkama Fırçası

Hem yıkanmayı hem taranmayı seven ev arkadaşlarınız için ikisi bir arada hizmet! Hortum bağlantısı sayesinde iki işi aynı anda yapabileceksiniz. Kediniz sever mi bilmiyorum ama yıkanmaktan hoşlanıyorsa bir şans verebilirsiniz. 

Videodakinin benzerini burada bulabilirsiniz.

5. Kediler İçin Kuğu Şeklinde Otomatik Su Çeşmesi

Kedilerin akan suya özel bir ilgileri var. Genel olarak sudan hoşlanmasalar da taze su içmeyi seviyor minikler. Onun mutlu olması ve su içmesini teşvik etmek için çeşme edinmelisiniz. Özellikle üriner sistem sorunu olan kediler için su tüketimi çok önemli. 

Kuğu şeklindeki kedi çeşmesini  burada alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ballı Kuş Krakeri

Özellikle muhabbet kuşu beslemek ülkemizde pek yaygın. Ona kelimeler öğretmek, konuştuğunu görmek, kapı zili çıkardığında kapı çaldı sanıp hayıflanmak tanıdık olduğumuz şeyler. Kuşlar, ballı krakere bayılıyor. Videodaki gibi çan şeklinde olanı bulamadım ancak benzer şekilde asılabilen kuş krakerlerini burada bulabilirsiniz. Dışarıdaki kuşları da unutmayın!

7. Kameralı Evcil Hayvan Besleyici

Özellikle işteyken evdeki arkadaşlarımız neler yapıyor merak içindeyiz. Bu endişeyi biraz olsun azaltmak için tasarlanmış kameralar var. Telefonunuzda tüylü arkadaşınız evde ne işler peşinde izleyebilirsiniz. Üstelik buradaki aletle birkaç gitmek durumunda kaldığınızda mamasını da doldurabilirsiniz. Mutlaka inceleyin!

Kullanıcı yorumu: 'Mükemmel, ben bu kadar kolay kurulmasını beklemiyordum. Satıcının cevabına göre kurduktan sonra qr'la app'i indirdim. Hiç sorun yaşamadım. Biz çok sevdik :) Gözümüz arkada kalmayacak tatilde.'

8. Hazneli Kedi Köpek Tüy Toplayıcı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüylü arkadaşımız diye boşa demiyoruz. Epey bir tüylüler. Haliyle bu tüyler evin her tarafına dağılıyor. Bunları temizlemek ise ayrı bir mesai. Bunu kolaylaştırmak için genellikle yapışkanlı rulolar kullanıyoruz ancak özellikle koltuk ve yataklarda yetersiz kalıyor. 

Buradaki tüy toplayıcı haznesi sayesinde geniş yüzeyler için çok iyi. 

Kullanıcı yorumu: 'Süper kesinlikle tavsiye ederim evde 3 kedim var süper temizlik 😺'

9. Kedi Kaşınma Köşe Aparatı

Kediler kendini sevdirmeye bayılır. Sizin yetmediğiniz durumlarda köşeye monte edilebilen kaşıma aleti imdadına yetişecek. Sürtünerek kendilerinden geçişini izlemek inanın çok keyifli. 

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Hareketli Dönen Kelebek - Kedi Oyuncağı

Oltalar kedilerin en çok sevdikleri oyuncaklar arasında. İçlerindeki av güdüsünü harika bir şekilde ortaya çıkarıyor. İpler, kaçan tüylü yaratıklar özel ilgi alanları arasında. Videodakinin aynısını bulamadım ancak kendi kendine dönen kelebek oyuncağı buldum. Minikler bayılacak!

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Matatabi - Stick

Kedilerin bayıldığı çubuk! Matatabiler özel aromasıyla kedilerinizi rahatlatır. Aynı zamanda misvak etkisi göstererek dişlerini temizler. Zaman zaman matatabili oyuncaklara da denk gelebilirsiniz. Ancak bu oyuncakların dişler üzerindeki etkisi çubuklar kadar etkili olmayabilir. Matatabi ağacından yapılan bu çubuklar kedilerin sevdiği yağlar barındırır.

Satın almak için burayı ziyaret edin!

12. Kedi-Köpek Pati/Burun Koruyucu Bakım Kremi

Yaz-kış havanın ve tozun etkisiyle kuruyan patiler zamanla bakıma ihtiyaç duyacaktır. Kendimize olduğu gibi evcil hayvanların da bakımını ihmal etmemeliyiz. Çatlayan patiler için doğal karışımlı balmlar kullanabilirsiniz. Buraya ekledim. Kullanmadan önce veterinerinize danışmayı ihmal etmeyin!

13. Süpürgeye Takılabilir Ergonomik Kedi Köpek Tüy Tarama Fırçası

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videoyu izleyince direkt 'Keşke benim olsaa!' diyorsunuz. Tüylere dair her türlü bakım başlığı bulunan alet aynı zamanda ölü tüyleri içine çekiyor. Tüylerini tararken ortalığa dağılan tüylerden hepimizin haberi var. Bunu engellemek için iyi bir buluş olmuş. 

Benzerini burada bulabilirsiniz.

14. Tüy Toplayıcı Süpürge

Kıyafetlerdeki ve koltuktaki tüyleri bir şekilde hallediyoruz. Ancak halıların içine işleyen tüyler biraz başa bela. Minik fırçalarla süpürmek ise işkence gibi. Bunun çözümü olarak uzun saplı manuel süpürgeler icat oldu. Halınıza yapışmış tüyleri alıp götürüyor. Düzenli yaparsanız hızlı bir şekilde tüylerden kurtuluyorsunuz. 

Satın almak için burayı tıklayın!

15. Vantuzlu Portatif Kedi Hamağı

Pencereler kediler için dev bir televizyon gibi. Dışarıda olan biteni izlemek, kuşlara çemkirmek hobileri arasında. Bu keyfini daha keyifli ve ergonomik hale getirmek isterseniz cama yapışabilen kedi hamaklarından alabilirsiniz. Vantuzları sayesinde cama sağlam bir şekilde tutunuyor.

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Otomatik Temizlenen Evcil Hayvan Tüy Toplayıcı Tarak

Evcil hayvanlarınızı düzenli olarak taramak hem eve yayılan tüylerin miktarını azaltacak hem de sevgili dostunuzu rahatlatacaktır. Kediler kendilerini yalayarak temizledikleri için midesine toplanan tüy miktarı da azalacaktır. 

Tüy tarama tarakları ise temizlemesi en çok aletlerden. Tüyler dişlerin arasına sıkış kalıyor her seferinde. Tek tuşla tüyleri taraktan ayıran tarağı buldum ve buraya ekledim. Hadi yine iyisiniz!

17. Köpek Havuzu

Havalar iyice ısındı. Güney bölgeler sıcağa isyanlar başladı bile. Sıcaklığın etkisi elbette hayvan dostlarımız için de geçerli. Suyla oynamayı seven köpekleriniz için bahçenizde portatif bir havuz kurabilirsiniz. Balkonunuz büyükse o da olumlu. Oynarkenki neşesini görünce neden daha önce almadım diyeceksiniz. 

Buradan satın alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahu miray akdeniz

Hazneli tüy toplayıcı efsane koltukta 1 tane tüy bırakmıyor