Görüş Bildir
Haberler
Evcil Hayvan Sahiplerinin Memnun Kaldığı Birbirinden Pratik Ürünler

etiket Evcil Hayvan Sahiplerinin Memnun Kaldığı Birbirinden Pratik Ürünler

Sena Yiğit
08.03.2022 - 09:45

Evcil hayvanlarımız için her zaman en güzelini isteriz. Peki onları sıkmadan hayatlarını kolaylaştırmamız mümkün mü? Bu ürünlerle, evet.

Gelin, canınızdan çok sevip değer verdiğiniz hayvan dostlarınıza alabileceğiniz birbirinden işlevli ürünlere birlikte bakalım.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Temiz patiler hepimizi mutlu eder.

Temiz patiler hepimizi mutlu eder.

Köpeğinizin patilerini hem hızlı hem de onun canını acıtmadan derinlemesine temizlemek istiyorsanız, bu önerimiz sizin için. En çok satanlarda olan bu ürün herkes gibi sizin de favoriniz olacak. Kullanım için kaba su ve dezenfektan eklemeniz yeterli, silikonlu yapısı sayesinde rahatça patilerin kirinden kurtulabilirsiniz. İndirimli fiyatı kaçırmamak isterseniz link burada.

Evcil hayvanınızın banyosuna renk katın!

Evcil hayvanınızın banyosuna renk katın!

Silikonlu yapısıyla masaj imkanı sunan bu ürün şampuan haznesi kolaylığıyla sizi yardımcı olurken bir yandan da yıkanmayı dostunuza sevdirecek. Temizlik için vazgeçilmez bir yardımcı olmaya aday bu ürün şu an fazlaca uygun bir fiyatta linkte sizleri bekliyor. Link burada

Dostunuzun güvenliğini sağlayın...

Dostunuzun güvenliğini sağlayın...

Evcil hayvanınızı arabada sakin tutmak bazen pek mümkün olamıyor. İşte bu duruma çözüm üretmesi için tasarlanan bu ürün onun güvenliğini sağlarken sizin de araç kullanırken rahat etmenizi sağlayacak. Emniyet kemerine takılarak rahat kullanım imkanı sunan bu ürün kullanıcıların da favorisi, link ise burada.

Mama kabı her yerde sizinle...

Mama kabı her yerde sizinle...

Bu ürün katlanabilir yapısı sayesinde taşıma imkanı sunan bir mama kabı. Evcil hayvanınızın su veya mama ihtiyacını her ân her yerde rahatça karşılamanıza imkan sunan bu ürün farklı renk seçenekleri ve uygun fiyatıyla tam bir hayat kurtarıcı. Bu uygun fiyatı kaçırmamanız için link burada

Hızlı bir temizlik için bu ürün şart!

Hızlı bir temizlik için bu ürün şart!

Bu havlular sayesinde evcil hayvanınızın yüzeysel temizliğini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Kurulama ve yıkama gerektirmeyen bu ürünler fazlaca tercih ediliyor. Zararlı bir madde içermeyen bu havlular kuru temizlik yapmak için oldukça iş görürler. İncelemek için linke tıktık.

Daha fazlasını görmek isteyenler tıklasın

İçeriğin Devamı Aşağıda

Poşetlerinizin buna ihtiyacı var

Poşetlerinizin buna ihtiyacı var

Küçük boyutu, renk seçenekleri ve yanında taşıma konforu sağlayan bu ürün bizce kullanan herkesin favorisi olmaya aday. Taşıma çantasının yanında poşetlerle gelen bu ürünün, indirimli fiyatı sakın kaçırmayın link burada.

Seyahat suluğu ile yürüyüşlerinizde rahat edin.

Seyahat suluğu ile yürüyüşlerinizde rahat edin.

Kolay kullanım sağlayan bu ürünle köpeğinizin su ihtiyacını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Şişeyi sıktığınızda su hazneye dolar ve kalan su içine geri akar. Buradan ulaşın.

Köpeğinizi yağmurdan korumanın bir yolu...

Köpeğinizi yağmurdan korumanın bir yolu...

Tasmasını bağlayacağınız şemsiye, ergonomik tasarımıyla oldukça dikkat çekici... Yürüyüşleriniz yağmurdan dolayı bölünmesin. Link burada

Fiyatı 130TL.

Çok güzel, yağmurlu hava da rahatlıkla dolaşabileceğiz artık.

Mama ve sular yere dökülmesin.

Mama ve sular yere dökülmesin.

Kullanıcıların oldukça beğenisini almış beslenme altlığı, dökülen mamaların yere saçılmasını engeller. Evcil hayvanlarımızın ne kadar iştahla yemek yediğini biliyoruz, bu kadar hızlı yerken de ister istemez yerlere dökülebiliyor. İşte siz de bu sorundan şikayetçiyseniz bu ürün tam da size göre. Buradan ulaşın.

Birbirinden tatlı mama altığı burada

Kiracılar için bir nimet...

Kiracılar için bir nimet...

Köpeklerimizin dişlerinin kaşındığı zaman oraya buraya saldırdığını biliriz. Biz de hem onun amacına yönelik hem de sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bu ürünü listemize eklemek istedik. Kolay kullanımı ile evcil hayvanınız bu ürüne bayılacak. Buraya tıktık.

Diş kaşıma oyuncaklarının devamı burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ukela

Tebrikler tehlikeli ürünleri dahil etmemişsiniz. Başka bir başlık altında da paylaştığım uyarıyı sizin başlığın altında da paylaşayım dedim. "Dikkat edin köp... Devamını Gör