Görüş Bildir
Haberler
Ev Düzmek ya da Evini Yenilemek İsteyenlere Rehber Olacak En Beğenilen Salon Takımları

etiket Ev Düzmek ya da Evini Yenilemek İsteyenlere Rehber Olacak En Beğenilen Salon Takımları

Ekin Avcı
21.11.2021 - 06:30

Salon takımları evin en önemli mobilyalarından. Evini yenilemek ya da ev düzmek isteyenler önce koltuk takımlarına yöneliyor. Son dönemin en popüler tarzı Chester koltuk takımından köşe koltuk takımına en sevilen mobilyaları senin için derledik. Sen de ev düzecek ya da evini yenileyeceksen sana rehber olacak mobilyalar için seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chester koltuk takımları son dönemin en popüler mobilyalarından...

Chester koltuk takımları son dönemin en popüler mobilyalarından...

Salon dizaynında oldukça sık tercih edilen Aygınlife Chester Koltuk Takımı kadife kumaş dokusuyla şık bir avangart mobilya alternatifi. Şu an indirimde ve fiyatı 11.350 TL.

Yer tasarrufu sağlayacak bir köşe takımı tercih etmek istersen...

Yer tasarrufu sağlayacak bir köşe takımı tercih etmek istersen...

Açık renkli mobilyalar çabuk kirlendiği için gözümüzü korkutsa da Eriza Relax Soft 4 Modül Köşe Takımı silinebilir keten kumaştan üretilmiş. Rengiyle ortama ferahlık katarken çoğu köşe takımı gibi yer tasarrufu da sağladığından küçük alanlar için de oldukça kullanışlı. Şu an indirimde ve fiyatıysa 7.950 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün gerçekten çok kaliteli! Beklediğimden çok daha sağlam ve konforlu. Üstelik çok ağır değil; farklı kullanımlar için parçaların yeri rahatça değiştirilebiliyor. Sırt kısmı alçak mı olur diye endişelenmiştim; fakat gayet yeterli. Hasarsız, defosuz olarak ve çok hızlı bir şekilde teslim aldım. Sadece aldıktan sonra %5 indirime girdi, bu da normaldir, bu şekilde denk geldi. Satıcıya çok teşekkür ederim!''

Gri koltuk takımı ve antrasit tonlu mobilyalar son dönemin trendlerinden.

Gri koltuk takımı ve antrasit tonlu mobilyalar son dönemin trendlerinden.

Ahşap gövde ve keten kumaştan üretilen Vivense Aria Koltuk Takımı dönemin en trend mobilya renklerinden gri renge sahip. Bunun yanı sıra uygun fiyatlı oluşuyla da epey tercih ediliyor. Şu an indirimde ve fiyatı 3.090 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Güzel, kullanışlı ürün. Özenli teslimat için teşekkürler.''

Salon takımında modern çizgiler...

Salon takımında modern çizgiler...

Modern tasarımıyla göz dolduran Palazzo Koltuk Takımı 2 adet üçlü koltuk ve 2 adet de tekli berjerden oluşan bir takım. Özellikle büyük salonlar için epey kullanışlı. Şu an indirimde ve fiyatı 14.681 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Arkadaşlar ürün kaliteli ve şık bir ürün. Kargo sorunsuz ve hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Satıcı çok ilgili, anında sorularınıza cevap veriyor. Tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz.''

Kiremit tonları ve nubuk kumaşıyla şık bir salon takımı...

Kiremit tonları ve nubuk kumaşıyla şık bir salon takımı...

Doğal içerikli nubuk kumaştan üretilen Eymen Roma Koltuk Takımı 2 adet üçlü koltuktan ve bir de berjerden oluşan bir takım. Şu an indirimde ve fiyatı 8.419 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün görsellerinden daha güzel! Kalitesi gayet iyi. Satıcı gayet ilgili ve kibar. Sadece kargoda aksaklıklar yaşadık.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın