Görüş Bildir
Haberler
Ete Baharat Yerine Bonzai Karıştırmıştı: Bir Kişinin Ölümüne Neden Olan Kadın 'Kasıt Bulunmadığı' İçin Beraat Etti

Ete Baharat Yerine Bonzai Karıştırmıştı: Bir Kişinin Ölümüne Neden Olan Kadın 'Kasıt Bulunmadığı' İçin Beraat Etti

Batuhan
26.11.2019 - 14:57 Son Güncelleme: 27.11.2019 - 10:49

Üsküdar'da mangalda yaptığı ete kekik yerine yanlışlıkla bonzai karıştırarak bir kişinin ölümüne neden olan kadın, 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, 'suç kastı ve taksiri bulunmadığı' gerekçesiyle beraat etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını sunan Cumhuriyet Savcısı Davut Yılmaz, sanığın akrabalarıyla birlikte evinin bahçesinde mangal yaparken mutfaktan aldığı ve içerisinde kekik olduğunu düşündüğü bitkiyle tavuk etlerini sosladığı, tavuğu yiyenlerden bir kişinin zehirlenerek hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kriminal inceleme bonzaiyi doğruladı

Kriminal inceleme bonzaiyi doğruladı

Mütalaada, sos üzerinde yapılan kriminal incelemede bonzai diye tabir edilen 'ABD-Fubinaca' etken maddesinin bulunduğu ifade edilerek, mağdurların yaralanması ve bir kişinin ölümünde kastı bulunmayan, eyleminde öngörülebilir bir davranışı olmayan sanığın beraatine karar verilmesi talep edildi.

Sanık Aysel Karahan: "Takdir mahkemenindir"

Sanık Aysel Karahan: "Takdir mahkemenindir"

Son sözü sorulan sanık Aysel Karahan, 'Takdir mahkemenindir' dedi. Davayı karara bağlayan mahkeme, atılı suç açısından kastının ve taksirinin bulunmadığı gerekçesiyle sanığı beraatine karar verdi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Aysel Karahan'ın, 19 Şubat 2017'de kız kardeşi, eniştesi, yeğenleri, annesi, oğlu, gelini ve torununu Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'ndeki evine davet ettiği, yemek yemek için bahçede mangal yaptıkları belirtilmişti.

Sanık Karahan'ın mutfakta raftan aldığı ve içerisinde kekik olduğunu düşündüğü bir kavanozu ablası H.A'ya vererek tavuk etini soslamasını istediği anlatılan iddianamede, yemeği yedikten sonra orada bulunanların zehirlenerek hastanelere kaldırıldığı, Karahan'ın eniştesi B.A'nın hayatını kaybettiği, bir kısmının hayati tehlike geçirecek derecede, bir kısmının da basit tıbbi müdahaleyle iyileşebilecek derecede yaralandığı kaydedilmişti.

15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
13
9
6
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çakallarla dans filminde geçen benzer sahnenin trajedisi olmuş,bonzai' nin mutfakta ne işi var demiyen savcının da hakimin de .....!

kartalicekaras1

su soru geldi aklima orda bonzainin ne isi vardi kim kullaniyordu ve sonuc olarak cezasiz kalmalari sacma yine bir adalet rezilliği.... alkissss

asocial

Aynı soru bana da takıldı. Haberi okudum cevabı var mı diye ama maalesef. Ortada mutfakta duran bir kavanoz bonzai var. Kimse de merak edip bunun burada ne i... Devamını Gör

Abrek Kafkas

yavuztürk mahallesinde oturuyorum gençler tam olarak yanlış haber kadın bahçesinde bulmuş kekik sanmış mutfakta rafta değil yani ;)