Görüş Bildir
Haberler
Eşyalarını Küçük Çantalara Sığdıramayanlara Oversize Giyimle Bütünleşen Büyük Boy Çantalar

etiket Eşyalarını Küçük Çantalara Sığdıramayanlara Oversize Giyimle Bütünleşen Büyük Boy Çantalar

Ekin Avcı
18.11.2021 - 13:40

Minik çantalar bazı kombinlere çok yakışsa da dışarı çıkarken içine ihtiyacımız olan her şeyi sığdırmak mümkün olmuyor. İşte tam da bu aşamada büyük boy çantalar imdadımıza yetişiyor. Oversize tarzla bütünleşse de her şeyle kombinlenebilen hem şık hem de kullanışlı büyük boy çanta modellerini senin için derledik. Göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süet iç dokusu ve taba rengiyle bu oversize çanta çok şık.

Süet iç dokusu ve taba rengiyle bu oversize çanta çok şık.

Dışı suni deri, içi süet kaplamadan üretilen Cozy Bags Oversize Çanta içinde biri fermuarlı iki iç cebe, dışında ise iki adet mıknatıslı çıtçıtlı kanguru cep detayına sahip. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Annem için hediye olarak aldım, çok beğendi. Göründüğü gibi kaliteli ürün. Ayrıca hızlı kargo için de teşekkürler.''

Kapitone tasarımlı gümüş rengi bu çantanın tarzı bir başka.

Kapitone tasarımlı gümüş rengi bu çantanın tarzı bir başka.

Berlin Oversize Çanta kapitone tasarımı, oversize tarzı ve gümüş rengiyle oldukça farklı bir tarza sahip. Gören herkesin nereden aldığını soracağı bu çanta şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kumaş kalitesi süper! Ama kulpu dar, biraz daha geniş olabilirdi.''

Kırmızı beyaz lineer deseniyle son dönemin trend tasarımlarından...

Kırmızı beyaz lineer deseniyle son dönemin trend tasarımlarından...

House of Mare Oversize Çanta tamamen pamuk kumaştan üretilen oldukça tarz ve kullanışlı bir çanta alternatifi. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Yıllarca kullanılabilecek çok şık ve kaliteli bir ürün. Çok nazik bir not da yazılmıştı. Teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.''

İster el ister omuz çantası...

İster el ister omuz çantası...

Dilersen farklı renklerini de tercih edebileceğin Lebina Shopper Çanta günlük kullanıma uygun ve kullanışlı bir çanta alternatifi. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok beğendim; dokusu ve modeli süper! İyi ki almışım! Mağaza da tertemiz paketlemiş. Emeğinize sağlık, çok beğendim.''

Şık, kullanışlı ve uygun fiyatlı bir çanta alternatifi...

Şık, kullanışlı ve uygun fiyatlı bir çanta alternatifi...

Dilersen rugan görünüme sahip olanını da seçebileceğin Petek Karnaval Kapitone Kol Çantası her kombine yakışacak türden. Sabit kol askısının yanı sıra ayarlanabilir askısı da mevcut ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Büyüklüğü ideal, çift bölmeli. İçinde fermuarlı kısım olsaydı süper olurdu ama çok beğendim. İyi ki almışım!''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın