Görüş Bildir
Haberler
2021’in En İyi Kombinlerini Süsleyen En Moda Takı Modelleri

etiket 2021’in En İyi Kombinlerini Süsleyen En Moda Takı Modelleri

Ekin Avcı
16.11.2021 - 06:00

Aksesuarlar kombinlerin en önemli tamamlayıcıları. Kolyeler, bileklikler yüzükler; kullanıldıkları kombine apayrı bir hava katıyor. 2021 yılında gold zincirler, kelepçe bileklikler ve püskül küpeler aksesuar modasının favorileri oldu. Sen de yılın en sevilen aksesuarlarına göz atmak istersen hemen içeriğe geçelim. 

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolyede kalın zincirler çok sevildi.

Kolyede kalın zincirler çok sevildi.

2021 boyunca kalın zincir gold kolyeler hem klasik hem de spor kombinlerin favorilerinden oldu. Sen de kombinlerini bu kolyeyle süslemek istersen Chance Accessories Kadın Gold Cadena Kalın Zincir Kolye şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''O kadar güzel ve kaliteli ki kesinlikle düşünmeden alın. Bu fiyata bijuterilerde bulmak çok zor maalesef. Ağırlığı, duruşu, rengi; her şeyiyle 5 yıldız!''

Çoklu kolyeler de aksesuar modasının favorilerindi.

Çoklu kolyeler de aksesuar modasının favorilerindi.

Hem madalyon hem de zincir kolyeleri bir arada sunan çoklu kolyeler de epey tercih edildi. Sen de aksesuar koleksiyonuna böyle bir parça eklemek istersenEsuso 4'lü Altın Kaplama Madalyon Zincir Kolye şu anki indirimiyle uygun fiyatlı bir alternatif.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Görseldeki neyse o geliyor. Fiyat performans açısından oldukça iyi. Basit durmuyor. Çok beğendim, tavsiye ederim.''

Kelepçe bileklikler kombinleri süsledi.

Kelepçe bileklikler kombinleri süsledi.

Kombinlere şıklık ve zarafet katan kelepçe bileklikler de en çok tercih edilen aksesuarlardan biri oldu. Sen de kombinlerini kelepçe bilekliğinle tamamlamak istersen  4C Accessories Paslanmaz Çelik Cartier Bileklik'in fiyatı oldukça uygun. Dilersen farklı renklerini de tercih edebilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bu fiyata bu kalite! Taşları ise içerisinde gömme, düşme yapacağını zannetmiyorum. Çok hoş, her gün kullanıyorum; saatim ile kombinledim.''

Hafif ve şık püskül küpeler...

Hafif ve şık püskül küpeler...

Püskül küpelerin her rengini yıl boyunca her yerde gördük sanırım. Gerçekten de hem çok şık duruyor hem de hafif oluşuyla kullanım rahatlığı sağlıyor. Sen de almak istersen Modex Kadın Markazit Taşlı Siyah Püskül Küpe şu an epey indirimli ve fiyatı da oldukça uygun.

Çoklu yüzük kombinleri vazgeçilmezlerden oldu.

Çoklu yüzük kombinleri vazgeçilmezlerden oldu.

Bu yıl protez tırnakların ve nail artın da trend oluşuyla yüzüklere olan ilgi de epey arttı. Özellikle çoklu kombin yüzükler en çok tercih edilenlerden oldu. Sen de çoklu küpeleri koleksiyonuna eklemek istersen Pelin Aksesuar Çoklu Silver Yüzük Seti oldukça şık, kaliteli ve şu an epey indirimli.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Alıp alabileceğiniz en güzel yüzükler olabilir. Kesin alın!''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın