Görüş Bildir
Haberler
Kombinlerin Yıldızı Olacak Modellerle En Sevilen Jean Markaları

etiket Kombinlerin Yıldızı Olacak Modellerle En Sevilen Jean Markaları

Ekin Avcı
16.11.2021 - 07:00

Jeanler hepimizin gardrobunun olmazsa olmazlarından. Hem klasik hem de sportif kombinlerin vazgeçilmezlerinden biri. Her yıl jean modası kendini yenilese de favori jean markaları değişmiyor. Son dönemde en sevilen modelleriyle favori jean markalarını senin için derledik. Göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levi's

Levi's

En sevilen jean markalarından Levi's'ın Baloon Leg modeli sezonun favorilerinden. Yüksek bel ve geniş paçalı bu model gömleklere, kazaklara, crop bluzlara çok yakışıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ben çok beğendim. 170 boy 70 kiloyum 29/28 tam oldu tavsiye ediyorum.''

Mavi

Mavi

Türkiye'den dünyaya açılan favori jean markası Mavi'nin Lola modeli boyfriend kalıbıyla favorilerden. Her şeyle kombinleyebileceğin bu model şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bayıldım. Rengi ve kumaşı çol güzel. Basenli biri olarak kilolu gösterir diye korkuyordum hiç öyle olmalı. Çok güzel durdu.''

Colin's

Colin's

Kalitesinin yanı sıra uygun fiyatlı olmasıyla da çok tercih edilen Colin's'in Diana modeli slim fit kalıp ve yüksek bel bir jean. Özellikle stilettolarla tamamlanlanan şık kombinlere çok yakışıyor. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Daha önce kullandığım bi kot. Kalıbı çok güzel. Birkaç yıl önce mağazadan almıştım, çok severek kullanmıştım. Burada görünce tekrar alıp stok yaptım. Tam kalıp tercih edebilirsiniz.''

Little Big

Little Big

Yıllardır en çok tercih edilen jean markalarından biri olan Little Big'in Marcella Leoma Wash modeli skinny kalıp tercih edenlerin favorilerinden. Özellikle bir sneakerla tamamlanan sweatshirt ve kazak kombinlerine çok yakışıyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tam beden, yüksek bel. Rengi muhteşem! Biraz likra içeriyor ama diz yapma yok. Ben beğendim.''

Lee Cooper

Lee Cooper

Uygun fiyatlı olmasıyla da oldukça tercih edilen Lee Cooper'ın Blue Flat modeli boyfriend kalıp bir pantolon. Paça kısmındaki nakış detayıyla da çok şık ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''170 boy 70 kiloya 27/26 beden tam oldu. Kumaşı güzel, tavsiye ederim.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın