Görüş Bildir
Haberler
Estetik Ameliyatı Olan Aleyna Kalaycıoğlu Son Halini Paylaştı

Estetik Ameliyatı Olan Aleyna Kalaycıoğlu Son Halini Paylaştı

Survivor 2021 yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu, burun estetiğiyle bambaşka biri oldu. Kalaycıoğlu, estetikten sonra ilk kez paylaşım yaptı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun, şarkıcı Berkay'ın klibinde oynamak için estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı bu haberlere, 'Kendi isteğiyle burnunda ufak bir kemer vardı, onu düzelttirdi. Ben öyle bir tavsiyede bulunabilecek biri değilim. Şarkının çıkışına az kaldı” şeklinde cevap vermişti. İşte Kalaycıoğlu'nun şoke eden değişimi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2021 yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde burun estetiği yaptırdı. Bir süredir bandajlarla dolaşan Kalaycıoğlu, sonunda bandajları çıkardı. Kalaycıoğlu, son halini takipçileriyle paylaştı.

BURUN ESTETİĞİ YAPTIRAN ALEYNA KALAYCIOĞLU SON HALİNİ PAYLAŞTI

Survivor 2021 yarışmasıyla ismini duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmadan elendikten sonra Bodrum’a uçmuş, paylaştığı tatil pozlarıyla ise adından söz ettirmişti. Şimdi ise burun estetiği yaptıran Kalaycıoğlu, son halini paylaştı.

Survivor 2021'in dikkat çeken isimlerinin başında gelen Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
6
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın