Görüş Bildir
Haberler
Estetiğin Ayarını Kaçırdı! Pınar Dilşeker'i Tanıyabilene Aşkolsun.. Peki Pınar Dilşeker Kimdir?

Estetiğin Ayarını Kaçırdı! Pınar Dilşeker'i Tanıyabilene Aşkolsun.. Peki Pınar Dilşeker Kimdir?

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla çok farklı bir görünüme kavuşan Pınar Dilşeker sosyal medyada merak edilen isimler arasında. Pınar Dilşeker yeni imajıyla tanınmaz hale gelerek estetiğin dozunu kaçırdı! Görenler tanıyamadı. Ünlü şarkıcı imajında büyük bir değişikliğe gitti. Dilşeker'i gören hayranları 'bu kadar değişime pes' yorumu yaptı. Peki Pınar Dilşeker kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pınar Dilşeker'i görenler gözlerine inanamadı. Geçirdiği estetik operasyonlarla çok farklı bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı, imajında büyük bir değişikliğe gitti. Sosyal medya adresinde yaptığı paylaşımı görenler 'yok artık' dedi. İşte o kareler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

PINAR DİLŞEKER KİMDİR?

Türk fantezi-sanat müziği şarkıcısı Pınar Dilşeker, 25 Temmuz 1972 tarihinde dünyaya geldi. Konservatuvardan mezun olduktan sonra 'Şinanari' adlı şarkıyla 1990'lı yılların ortalarında tanındı. İbrahim Erkal ile çevirdiği dizide oyuncu olarak yer aldı ayrıca ve İbrahim Tatlıses'in 'Allahım Neydi Günahım?' adlı klibinde yer aldı. 

İş adamı Çetin Yılmaz ile evlenen Pınar Dilşeker'in bu evlilikten Mert Ali adında bir oğlu oldu. şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerini noktalama kararı aldı. Pınar Dilşeker uzun süren yalnızlığın ardında işadamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlandı. Aralındaki yaş farkı uzun süre magazin sayfalarına konu olan çift, kısa bir süre sonra ise 'ayrılık' açıklamasında bulundu.

Son albümünü 2014 yılında piyasaya sunan Pınar Dilşeker, şimdilerde magazinden uzak bir hayat sürüyor. Şarkıcı sadece özel gece ve davetlerde sahneye çıkıyor. Yıllar içinde saçlarının rengini ve kaş şeklini tamamen değiştiren Pınar Dilşeker'in son halini görenler ise tanımakta zorlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
5
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın