Görüş Bildir
Haberler
Esprili Doğum Günü Hediyeleri

Esprili Doğum Günü Hediyeleri

Hediye Denizi
31.07.2014 - 11:04 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 15:23

Doğum günü hediyeleri, diğer hediyelerden daha özel ve

farklı olmalı değil mi? Hatta işin içine biraz da mizah katsak fena olmaz

gibi.. Esprili doğum günü hediyeleri ile sevdiklerinizi hem güldürün hem mutlu

edin. Sıradan hediyeleri kenara bırakmanın tam zamanı! Doğum günü hediyesi

olarak verebileceğiniz esprili ürünleri siz de çok seveceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum Gününe Özel Oyun Canavarı

Doğum Gününe Özel Oyun Canavarı

Günümüzün en büyük hobi alanlarından biri şüphesiz bilgisayar oyunları. Adeta oyun oynamak için boş zaman kolluyor, hatta sadece oyun için boş zaman yaratıyoruz. Haliyle de rekor üstüne rekor kırmak kaçınılmaz oluyor. Çevrenizde de bu tip bir sevdiğiniz var ise, ona doğum günü hediyesi olarak bu kupa bardağı hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Holywood Star Sertifikası

Kişiye Özel Holywood Star Sertifikası

Hollywood starlarından eksik olmayan bir arkadaşınız mı var? Bir Brad Pitt, Al Pacino, Jennifer Aniston ya da Nicole Kidman'dan farkı olmadığını mı düşünüyorsunuz? O halde bu doğum gününde bu düşüncenizi ona Kişiye Özel Holywood Star Sertifikası ile belli edin! İçeriğini tamamen sizin belirleyeceğiniz bu sertifika, doğum gününde tam bir star olarak hissettirecek.

Şirin Aşıklar Duvar Saati

Şirin Aşıklar Duvar Saati

Şirin çiftlere şirin hediyeler yakışır! Şirin Aşıklar Duvar Saati ile sevgilinize olan aşkınızı sevimli bir şekilde gösterebilirsiniz. Sevgilinizi hem güldürün hem mutlu edin.

Stres Göğüsleri

Stres Göğüsleri

İş, aşk ve normal hayatında sürekli stres halinde bir sevdiğiniz varsa, ona vereceğiniz doğum günü hediyesi hakkında daha fazla araştırma yapmanıza gerek yok. Çünkü aradığınız hediyeyi şu anda buldunuz! Özellikle erkeklerin hoşuna gidecek Stres Göğüsleri, her stres anında olay yerinde olacak. Hem diğer stres toplarını tamamen unutturacak hem de gerçek bir göğüse dokunuyor hissi verecek.

Kişiye Özel Time Dergi Kapağı

Kişiye Özel Time Dergi Kapağı

Doğum günü olan tanıdığınızı bu ay TIME dergisine çıkarmak sizin elinizde. Sadece dünyaca ünlü isimlerin konuk olduğu bu dergi kapağı, hediye ettiğiniz kişiyi tamamen özel hissettirecek. Fotoğraf da ekleyebileceğiniz Kişiye Özel Time Dergi Kapağı'nın da içeriğini tamamen siz belirleyeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mertcan'ın Hayal Çantası

Mertcan'ın Hayal Çantası

Doğum günlerinin heyecanını en fazla çocuklar yaşar. Hediyeyi de tabi ki en çok onlar bekler. Sevimli bir kutuya sahip boya seti, boyamayı ve çizmeyi seven çocuklar için uygun bir doğum günü hediyesi olabilir.

Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı

Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı

Özellikle eşiniz ya da annenizin eşsiz yemeklerini ödüllendirecek doğum günü hediyelerinden biri. Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı, her kadının hoşuna gidecektir.

Espirili Tencere Kapak Tişörtü

Espirili Tencere Kapak Tişörtü

Farkınızı ortaya koyun, hayatınızı biraz renklendirin. Bunu da çift olarak sağlayın! 'Sevgilimle giyim tarzım da aynı hobilerim de' diyenlerdenseniz doğum gününde bu tişörtü değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
8
7
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın