Görüş Bildir
Haberler
Esmer Cazibe: 10 Dakikada Eva Longoria Makyajı

Esmer Cazibe: 10 Dakikada Eva Longoria Makyajı

Makyaj.com
07.08.2015 - 11:05

Güleryüzlü, zarif ve güzel Eva Longoria her yönüyle bize ilham kaynağı oluyor. Üstelik Desperate Housewifes dizisiyle tanıdığımız yıldızın oyunculuğundan da ayrıca takdir ediyoruz. Güzelliği ve tarz sahibi kombinleri ile de tam bir moda ikonu olan yıldızın stil sırlarını merak etmeye başladığına eminiz! Tabii ki onun en önemli sırrı doğal güzelliğini en doğru biçimde vurgulamayı başarması! Eva Longoria'nın güzellik sırlarından ilham alarak sen de 10 dakikada kırmızı halıya layık bir makyaj stili elde edebilirsin!

Eva Longoria'nın güzellik sırları

- Dolgun kirpikler: Kahve gözlerini daha iri göstermek için Eva uzun kirpik görünümünden yardım alıyor. Sen de siyah maskaranı eline al ve kirpik diplerinden başlayarak zigzag hareketlerle uygulamaya başla!

- Dumanlı bakışlar: Eva'nın imza makyajı tabii ki dumanlı göz makyajları! Eva genellikle yoğun dumanlı göz makyajları ile davetlerin gözde makyajlarına imza atıyor! Eğer koyu tonlar göz renginle uyumlu diilse sen de pembe ve mor tonları ile farklı göz makyajı stilleri yakalayabilirsin!

- Yalın dudaklar: Genellikle koyu kahve bakışlarını ön plana çıkarmayı seven Eva sezonun da trendlerinden biri olan nude dudak makyajları ile stilini tamamlıyor. Ten rengi tonlarında lip glosslar veya dudak balmları ile sen de bu stili kolayca kopyalayabilirsin!

Son olarak gül tonlarında bir allık dokunuşu ve işte bu kadar! Artık sen de güzel yıldız Eva Longoria'nın makyaj ipuçlarına hakimsin. Bu dokunuşları katılacağın bir sonraki yaz partisine uyarlamaya ne dersin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın