Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonda Şok Eden Ayrılık! İşte EDHO'ya Veda Eden O İsim...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonda Şok Eden Ayrılık! İşte EDHO'ya Veda Eden O İsim...

Müge Kakşi
27.09.2021 - 23:37

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek hayranlarını üzmüştü. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan dizi ekibine yeni isimler katılırken diziden bir ismin ayrılacağı haberi geldi.  Ekimin ilk haftası sete çıkması beklenen dizinin ekranlara gelecek 200. bölümünde o isim son kez oynayacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılacak oyuncu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EDHO Yeni Sezonda Ayrılık

EDHO Yeni Sezonda Ayrılık

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezona bomba gibi giriyor. ATV ile kısa süreli bir kriz yaşayan dizi ekibi her şey tatlıya bağlandıktan sonra hazırlıklarını hızlandırdı. Ekimin ilk haftası sete çıkması beklenen dizinin açılışı peş peşe etkili sahnelerle seyirciye beklediklerine değecek bir 200. Bölüm sunacak.

Cezaevi hikâyeleriyle başlayacak dizinin iki büyük transferi Uğur Yücel ile Levent Ülgen de her zaman olduğu gibi oyunculuk şovu sergileyecek.

Dizide bir de sürpriz yer alacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Yalçın Hafızoğlu gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin Tufan'ı Hüseyin Avni Danyal bu sezon 'Yargı' dizisinin kadrosuna katılmıştı. Dizide Savcı Ilgaz Kaya'nın emniyet cinayet büro amiri olan babası Metin Kaya'ya hayat veren ve performansıyla kendisine bir kez daha hayran bırakan Danyal, Eşkıya'nın 200. bölümünde de rol alacak ve görevini tamamladıktan sonra 3 yıl yer aldığı fenomen diziye tamamen veda edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın