Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

Sunay Korkmaz
07.11.2020 - 13:43

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 171. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO'nun yayınlanan yeni fragmanında Yaman Korkmaz'ın adamlarının saldırısına uğrayan Behzat Façalı ölüm kalım savaşı veriyor. Haşmet ve Hızır ise Yaman'dan intikam almak için harekete geçiyor.  İşte EDHO yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yine heyecan yarattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. Bölüm Fragmanı

EDHO Son Bölümde Neler Oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. bölümünde; Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatta kalması için Yaman Korkmaz'la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz'ı masaya davet eden Hızır Reis'in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde bahar Sincanlı'nın markajına takılır. Bahar'ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar'ın karşısına dikilir. Emin adımlarla Hızır'ı avucunun içine almak üzere planlar yapan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür'ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas'la arası açılan Ömür, evi ve İlyas'ı terk etmeye hazırdır.

Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz'la mücadeleden kaçacak değildir. Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz'ı köşeye sıkıştırır. Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve mücadelesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın