Görüş Bildir
Haberler
Eskisini Unutun: Uzun İlişkiden Çıkan Kadınların Ruhuna İyi Gelecek Erkekle İlgili 13 Tüyo

etiket Eskisini Unutun: Uzun İlişkiden Çıkan Kadınların Ruhuna İyi Gelecek Erkekle İlgili 13 Tüyo

Hiç kimse bir ilişkiye bitecek diye başlamaz. Hele ki yoğun duyguların yaşandığı, uzun süreli ilişkilerin sonunda depresyon kaçınılmaz oluyor. Biz kadınlar, doğamız gereği çok kırılgan canlılarız. Erkeklere göre toparlanmamız biraz daha zaman alıyor. Bu yüzden biten ilişkilerimizin ardından bize iyi gelen, kötü anılarımızı hatırlatmayan kişilerle görüşmeyi tercih etmeliyiz. İlla birileriyle görüşmek şart değil ama görüşülecekse bu kişinin aşağıdaki gibi bir adam olması mükemmel olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayattan keyif almayı seven, zıpır bir tip olacak

Somurtkan, negatif tipler bu dönem için pek uygun değil. Karşınızda gördüğünüz anda insanın yaşama isteğini artıran, adeta pozitiflik abidesi bir adamdan bahsediyoruz.

2. Enerjisini yansıtmaktan asla kaçınmayacak

Hareketli yapısı, sizin moral bozukluğu anındaki düşüşlerinizi engelleyecektir. Mesela bir şarkı çaldığında dans etmek istiyorsa dans edecek, asla etraftan gelecek 'Bu adam ne yapıyor ya?' gibi yorumları kafasına takmayacak.

3. Yakışıklı olmak yeterli değil, aynı zamanda çekici de olacak

Bir kadın elbette yakışıklı olan adamları tercih edebilir ama çekici değilse alsın o güzelliğini başına çalsın. Bu gibi insanlara zaten 'Şeytan tüyü var' deniliyor.

4. Gizemli olup kafa yormayacak, açık sözlülüğüyle rahatlatacak

Zaten yorgun bir ilişkiden çıkmış bünyeyi gizemli bir erkek kadar yoran bir şey olamaz. Onca zaman bilmece gibi çözmeye uğraştığınız adam yerine hissettiği şeyi söylemekten kaçınmayan bu adam size iyi gelecektir.

5. Üzüldüğünüz anda hedef saptırıp başka ilgi odakları yaratacak

Üzgün olmak çok insani bir durum, hele ki bir ilişki sonrası! Böyle zamanlarda yanında ağlamak isteyeceğiniz kız arkadaşlarınız nasıl olsa var. Onun yerinde tam üzülecek gibi olduğunuzda sizi o buhrandan çıkartıp konudan uzaklaştıran bu adam adeta bir antidepresan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gereksiz yere konuşmayacak, sakinlik istediğiniz an susmayı bilecek

Zaten kafanız milyonlarca 'Neden?' sorusu ile doluyken bir de gereksiz konuşmalarla şişmemelisiniz. Bu durumu kavrayıp siz müdahale etmeden susmayı bilen adamlar böyle buyursun.

7. Vadetmeyecek, gerçekçi planlar yapacak

Bir ilişki içinde umut verilen kelimeler sarf edilmeye başladığı zaman işin rengi değişir. Zaten bu adam da o ilişkinin öznesi değil; en azından şimdilik. Yorgun bünyenize vaatler veren bir adam değil, gerçekçi planlar yapan bir adam lazım.

8. Yanından ayrıldığınızda sizi sepetliyormuş gibi davranmayacak, bir sonraki gün için ayrıldığınızı hissettirecek

Bunu zaten her erkeğin uygulaması lazım. Bizim istediğimiz, bu ayrılık sonrası adamının sinir bozmaması. Yoksa uzun süreli ilişki yaşadığınız kişiye 'Sen ne yaptığını sanıyorsun?' diye çemkirebilirsiniz.

9. Sağlam bir öz güveni olacak, silik tavırlarda bulunmayacak

Bunu en iyi nasıl anlayacağınızı söyleyeyim: Sorduğunuz 5 sorunun 4'üne 'farketmez' diye cevap veriyorsa olmaz. İnsanın, tercihi karşısındakine bırakması her zaman güzel bir şey değil çünkü. Gittiğiniz yerlerde çekingen tavırlarla değil, gayet kendine güvenen tavırlarla bulunmalı. Bu sizin üstünüzden çok fazla yük alır.

10. Ortalama bir kariyere sahip olacak

Başarı kriteri herkese göre değişir. Fakat şu kesin, biz kadınlar olarak başarılı erkekleri çekici buluruz. Bu geçiş döneminde sizi kariyer planları, ilerde yapmak istedikleriyle bunaltmayan bir adam lazım. İşiyle ilgili birçok şeyi oturttuysa geriye sizinle ilgilenmesi için bol bol vakti var demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yüzeysel de olsa her konuyla ilgili bir parça fikri olacak

Aklınıza herhangi bir şey geldiğinde 'Aman anlatsam anlamaz ki şimdi bu' dememeniz için geniş perspektifli bir adam olmalı. Mesela gündemle ilgili bir konu konuşurken aynı zamanda ünlülerin dedikodusunu da yapabilmelisiniz.

12. Yemekten ve yemek yapmaktan anlayacak

'Bıktık bu ıssız adamlardan' dediğinizi duyar gibiyim. Hiç onu baz almayın kızlar. Bir adam yemek yapmayı biliyorsa hayatla ilgili birçok konuyu da çözmüş diyebiliriz. Üstelik bu adam yaptığı güzel yemeklerle size bir önceki ilişkinizi de unutturacak.

13. Geçmişte yaşadığı travmatik ilişkilerinin izlerini taşımayacak

Bunu yaparsa ona hiç ihtiyacınız yok. Kendi derdiniz size yeter, bir de derdinizin üstüne dert eklememelisiniz. Eğer sizinle yaşadığı şeyin farkındaysa zaten işin içine başkalarını karıştırmayacak, şu güzelim ortamın tadını çıkartacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
350
176
105
21
20
18
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceyhun Bölge

böyle bi erkek varsa ben bile evlenirim aga

Pelin Saray

imkansıza yakın gibi değil mi ? :) Allahım çirkin şansı Amin :)

irem bilmirem

eskisini unutun ne ya? benim bildiğim insan hayatında 1 kez sever. nasıl 2-3 kişiye aşık olabiliyonuz anlamıyorum. ilk sevdiğini nasıl unutabiliyosun? insan ... Devamını Gör