Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Eskişehir'den 3 Puanla Dönüyor

Galatasaray, Eskişehir'den 3 Puanla Dönüyor

Deniz Gök
09.02.2015 - 19:32 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 21:58

Fotoğraf: AA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Eskişehir deplasmanından 3 puanla döndü. Galibiyet golü 87'nci dakikada geldi.

19'uncu haftanın kapanış maçı 2-1 sona erdi. 

Galatasaray'ın golleri Umut Bulut ve Selçuk İnan'dan Eskişehir'in golü ise Sissoko'dan geldi. Eskişehir'de Emre Güral'ın 82'inci dakikadaki şutu direkten döndü. 86'da da Umut Bulut kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan gol çıkartamadı.

Sarı kırmızılılar bu skorla puanını 42'ye çıkardı. Eskişehir de 17 puanda kaldı.

19 hafta sonunda ligde lider Beşiktaş'ın 44, ikinci Fenerbahçe'nin ise 43 puanı var. Galatasaray üçüncü, Eskişehirspor ise 15'inci.

Ev sahibi takımın teknik direktörü Michael Skibbe ve Galatasaray'ın sağ beki Tarık Çamdal da eski takımlarına karşı mücadele etti.

Maç hızlı başladı. 2. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında, Serdar Özkan'ın ara pasında topla buluşan Mori'nin şutunda kaleci Muslera topu kornere çeldi. 20. dakikada ise Eskişehirspor ceza sahasına giren Umut Bulut'un şutunda top, kaleci Boffin'den döndü. Dönen topu takip eden Umut Bulut, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

27. dakikada Eskişehir beraberliği yakaladı. Sissoko, Kamil Çörekçi'nin sağ kanattan yaptığı ortada kaleci Muslera'nın dokunduğu topa ceza alanında bekletmeden vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

36. dakikada Sneijder'in ara pasında topla buluşan Umut Bulut'un şutunda kaleci Boffin, meşin yuvarlağı kornere çeldi. 44. dakikada çalımlarla Eskişehirspor ceza sahasına giren Emre Çolak'ın şutunda top, savunma oyuncularına çarparak, kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

Hamza Hamzaoğlu ikinci yarıya değişiklikle başladı. Yekta'yı oyundan aldı, Olcan Adın'ı sahaya sürdü. 

İkinci yarıda Eskişehir atak görünse de gol Galatasaray'dan geldi. Sneijder'in getirdiği topta Olcan'ın sol kanattan içeriye gönderdiği topa Selçuk İnan dokundu ve takımını galibiyete taşıdı. 

  • AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0