Görüş Bildir
Haberler
Eski Oyunları Yenilenmiş Halleriyle Oynamaya Ne Dersiniz? Remake Olarak da Çıkış Yapmış 7 Oyun

Eski Oyunları Yenilenmiş Halleriyle Oynamaya Ne Dersiniz? Remake Olarak da Çıkış Yapmış 7 Oyun

Alptimur Uygun
19.04.2021 - 16:15 Son Güncelleme: 19.04.2021 - 17:54

Gün geçtikçe sürekli ilerleyen ve gelişen teknoloji sağ olsun oynadığımız oyunlar grafiksel açıdan gerçeğe birer adım daha yaklaşıyorlar. Tabi durum böyle oldukça eski oyunlar da gün geçtikçe daha da eskiyor. Ancak bu bizim o oyunları oynamamız için engel değil çünkü son derece keyifli oyunlar bunlar. Bu oyunları oynamayı sevdiğimiz için yapımcı şirketler bunları bazen yeniden yapıyorlar bazen ise grafiklerini güncelleyerek bize sunuyorlar. Bu yenilenmiş oyunlardan bazılarını sizler için bu listede derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Final Fantasy VII Remake

1. Final Fantasy VII Remake

1997 yılında ilk çıkışını gerçekleştiren Final Fantasy VII 23 yılın ardından yeniden yapılarak biz oyunculara sunuldu. Oyunu öyle bir yeniden yaptılar ki oyunun türünü bile değiştirdiler ve bu yüzden belki de günümüzde yapılan en iyi remake oyun olabilir.

2. Diablo II: Resurrected

3. Age of Empires II: Definitive Edition

3. Age of Empires II: Definitive Edition

Çoğu oyuncunun belki oynadığı ilk oyun, belki de oynadığı ilk strateji oyunuydu Age of Empires II. Döneminin en başarılı oyunlarından biri olduğu için yapımcı firma oyunun grafiklerini yenileyerek 20 yılın ardından bizlere sundu.

4. Crysis Remastered

4. Crysis Remastered

Crysis çıktığı dönemde çoğu bilgisayarı zorlayan bir oyundu ve her oyunuyla bunu devam ettirdi. Tabi nostalji yapmak güzeldir, oyuncuları etkiler ancak hala grafikleri bir çok oyundan güzel olan grafikleri olmasına rağmen bu oyunu yenilemeleri çok mantıklı bir seçenek değildi. Ancak RTX teknolojisi sağ olsun birçok bilgisayarı zorlayan bir oyundu.

5. The Legend of Zelda: Link's Awakening

5. The Legend of Zelda: Link's Awakening

1993'te Gameboy için çıkışını gerçekleştiren bu başarılı oyunun oldukça uzun bir süre sonra Nintendo Switch için remake'i yapıldı. Oyunu videolardan gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı bir remake olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Black Mesa

6. Black Mesa

İlk Half-Life oyununun hayranları tarafından başlatılan bir proje ile sonradan orijinal yapımcı şirketten destek buldu ve oyunun çıkışını hızlandırdılar. Sonuç olarak başarılı yapımı bizlerle buluşturdular.

7. Resident Evil 3 Remake

7. Resident Evil 3 Remake

Resident Evil serisi korku/gerilim ve zombi oyunu olarak günümüzün ve belki de tüm zamanların en iyi oyunlarından biri. Eski oyunları hayranlar fazlasıyla seviyor. Hem bundan hem de şirketlerin eski oyunları yeniden çıkarma modasıyla beraber ikinci ve üçüncü oyunu yeniden çıkardılar ve son zamanların en başarılı remake'leri arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın