Görüş Bildir
Haberler
Eski Halini Görünce Sizi Çok Şaşırtacak Cinsiyet Değişikliği Sonrası İnanılmaz Değişim Yaşayan 9 Ünlü

Eski Halini Görünce Sizi Çok Şaşırtacak Cinsiyet Değişikliği Sonrası İnanılmaz Değişim Yaşayan 9 Ünlü

R.G.
01.06.2021 - 10:45 Son Güncelleme: 01.06.2021 - 12:33

Birçoğumuzun bildiği ama fotoğraflarına baktığımızda her seferinde şok eden o isimleri haydi hep beraber görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüzgar Erkoçlar

1. Rüzgar Erkoçlar

Emret Komutanım dizisiyle bildiğimiz, o zamanki adıyla Nil Erkoçlar, 2013 yılında geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek oldu ve 2019 yılından beri Tuğba Erkoçlar ile mutlu bir evliliği var!

2. Balian Buschbaum

2. Balian Buschbaum

Eski ismiyle Yvone Buschbaum olarak bilinen Alman sırık atlayıcısı Balian Buschbaum, 2007 yılında cinsiyet değiştirme arzusu ve kalıcı yaralanma sebebiyle spordan emekli olarak 2008 yılında cinsiyetinin erkek olduğunu duyurdu!

3. Doruk Doğrusöz

3. Doruk Doğrusöz

'İşte Benim Stilim' yarışmasında izlediğimiz güzel yarışmacı Neslihan Doğrusöz, 32 yaşına geldiğinde cinsiyet değiştirerek erkek oldu. Şimdiki adıyla Doruk Doğrusöz'ün Instagram adresi büyük ilgi görüyor.

4. Jamie Clayton

4. Jamie Clayton

Birçoğumuzun Sense8 dizisiyle tanıdığı Jamie Clayton da transseksüel güzeller arasında! Sense8 dizisinde oynadığı rolde de trans bir bireyi canlandıran Jamie Clayton, LGBTQ+ topluluklarıyla ilgili her zaman yüksek sesle konuşan isimlerden.

5. Chaz Bono

5. Chaz Bono

Amerikalı şovmen Sonny ve Cher'in tek çocuğu Chaz Bono da transseksüel bir erkek! 1995'ten itibaren basında lezbiyen olarak tanımlanan Chaz Bono, 2008-2010 yılları arasında cinsiyet değişikliği geçirerek kendini halka açık bir şekilde 'erkek' olarak tanımladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Selin Ciğerci

6. Selin Ciğerci

Cinsiyet değiştirme ameliyatından önce 'Bebek Okan' olarak bilinen Selin Ciğerci, sosyal medya sayesinde büyük üne kavuşan transseksüel bireylerden. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girdi!

7. Laverne Cox

7. Laverne Cox

'Orange Is The New Black' dizisinde canlandırdığı transseksüel hapishane mahkumu rolüyle bildiğimiz başarılı oyuncu Laverne Cox, erkek olarak doğup güzeller güzeli bir kadına dönüştü! Hatta Orange Is The New Black dizisindeki flashback sahnelerini Cox'un eski hâlini, erkek ikizi oynadı!

8. Gigi Gorgeous

8. Gigi Gorgeous

Gregory Allan Lazzarato ismiyle dünyaya gelen Gigi Gorgeous; aktivist, oyuncu, YouTuber ve model. 2008 yılında yayınlamaya başladığı blog yazılarıyla ünlü olan Gigi Gorgeous, güzelliğiyle aklımızı başımızdan alan transseksüel kadınlardan.

9. Bülent Ersoy

9. Bülent Ersoy

Diva'yı unuttuk sanmayın... Bülent Ersoy, 1981 yılında Londra Charring Cross hastanesinde geçirdiği ameliyatla kadın oldu. Diva, Türkiye'de uzun süre kabul görmedi, hatta pembe nüfus cüzdanına bile Turgut Özal döneminde sahip oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
85
39
30
26
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?