Görüş Bildir
Haberler
Eski Bakan Selçuk'un KARDEMiR’den Sonra İkinci Koltuğu da Oldu!

Eski Bakan Selçuk'un KARDEMiR’den Sonra İkinci Koltuğu da Oldu!

Batuhan
24.05.2022 - 08:02

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevinden alındıktan 15 gün sonra, 39 bin 425 lira ücretle KARDEMİR Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen Zehra Zümrüt Selçuk'a bir koltuk daha verildi.

Selçuk, Karabük Demir Çelik İşletmeleri KARDEMİR'e bağlı Çelik Yapı İmalat Sanayi Şirketi KARÇEL'in de Yönetim kurulu üyeliğine atandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre AK Parti'li eski bakan Atilla Koç'un kızı olan Zehra Zümrüt Selçuk'un, demir çelik konusunda hiç bir eğitimi bulunmuyor.

KARDEMİR'deki yabancı hissedar geçen yıl yapılan genel kurul toplantısında Selçuk'a yüzde 48.23 oranında ret oyu vermiş ve Yönetim Kurulu üyeliği yüzde 51.77 oyla kabul edilmişti.

"Ayda bir iki kez toplantıya katılıp 40 bin lira ücret almak yetim hakkı yemektir"

"Ayda bir iki kez toplantıya katılıp 40 bin lira ücret almak yetim hakkı yemektir"

CHP Zonguldak Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz tepkisini şöyle dile getirdi: “Sektör ile hiçbir ilgisi olmayan eski bakan Selçuk'un KARDEMİR'in yönetimine atanması iktidarın yandaş bir tasarrufudur.

Bakanlık koltuğu gidince kendisine yüklü ücretle bir başka koltuk buldular. Ayda bir iki kez toplantıya katılıp 40 bin lira ücret almak yetim hakkı yemektir. Hangi bilgi birikimi ve tecrübesi ile KARDEMİR'e katkısı olacak. Şimdi KARÇEL'de de 2. koltuk verildiğini öğrendik. KARÇEL yapı çeliği, mekanik imalat ve inşaat sahalarında hizmet sunuyor. Kendisinin çelik konstrüksiyon imalatı konusunda ne tür bir tecrübesi var, merak ediyoruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
27
15
8
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Yazık 40 bin maaş yetmemiştir ek iş vermişler garibana, ne yapsınlar

Mustafa Yurtseven

ne kırk milyari ya deha fazla alıyor lar

BlueCraving

Yiyin efendiler yiyin

rcpbyrm

millete asgari ücret ile geçin diyenler her yerden koltuk sahibi.

Mustafa Yurtseven

inşallah bir gün bizden faiziyle aldıkları paralar misli misli çıkacak