Görüş Bildir
Haberler
Kızına Cinsel İstismardan Tutuklanan Adam: ‘Hocalara Sordum, Kızın Babaya Caiz Olduğunu Söylediler'

etiket Kızına Cinsel İstismardan Tutuklanan Adam: ‘Hocalara Sordum, Kızın Babaya Caiz Olduğunu Söylediler'

İstanbul’da eşi Y.K’yi kurtarmak için silahın önüne atlayan G.K. adlı kadın yaşamını yitirdi. Y.K’nin, eşi öldükten sonra 17 yaşındaki öz kızını taciz ettiği iddia edildi. Baba cinsel istismardan tutuklandı. Mahkemede konuşan mağdur genç, “Babam, ‘Hocalara sordum. Babanın kızına caiz olduğunu söylediler’ dedi” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet'ten Kübra Köklü'nün haberine göreİstanbul Beykoz’da eşi öldükten sonra 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Y.K., tutuklandı. 

Beykoz’da 19 Mayıs tarihinde Şeha Uludağ ile Y.K. arasında çıkan tartışmada kurşun, o sırada eşini korumak için önüne geçen 2 çocuk annesi G.K’ye isabet edince yaşamını yitirdi.

Baba Y. K., cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

Baba Y. K., cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

İddiaya göre, G.K., öldürüldükten sonra Y.K., 17 yaşındaki kızına aylarca cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız çocuğu yaşadıklarını bir sosyal medya hesabından Kadın Dayanışma Ağı’na bildirince polis tarafından evinden alınarak koruma altına alındı ve babasından şikâyetçi oldu. Baba Y.K. 20 Ağustos’ta cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

Kızına 'Artık sen benim karımsın' demiş

Kızına 'Artık sen benim karımsın' demiş

İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada savcı, sanık Y.K’nin çocuğuna cinsel istismar suçu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi. 

Mağdur kız çocuğu mahkemede verdiği ifadede şunları söyledi:

“Annemin hıncını benden aldı. Bedelini bana ödetmeye çalıştı. Babam bir gün masaya fare zehri koydu ve ya benimle beraber olursun ya da bunu içersin’ dedi. Elbette kabul etmedim. Ama gene de yapacağını yaptı. Daha sonrasında da boğazıma bıçak dayadı ve ilişkiye zorladı. Babam, bana ‘Ben bu olayı hocalara sordum. Kızın babaya caiz olduğunu, ancak kızlık zarını bozmayacak şekilde ilişkiye girilmesi gerektiğini söylediler. Artık sen benim karımsın’ dedi. Bana sürekli böyle şeyler anlatıyordu” 

Baba Y.K. ise savunmasında kızına cinsel istismarda bulunduğu iddialarını kabul etmedi. Mahkeme Y.K’nin tutukluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
639
226
137
25
15
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
be happy

Danıştığın hocayı ayrı seni ayrı s*ksinler!

marine-offizier

yok ulan böyle bir sey.. geri zekali misin..

deren k.

karısı bu adamı kurtarmak için kurşunun önüne atlamış. adam karısı ölünce kızına sarkıntılığa başlamış, ya benle seviş ya zehir iç ne demek nasıl bir cümle? ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kanım dondu..