Görüş Bildir
Haberler
Eşini Şikayet Etmek İçin Karakola Gitti, Polisi Tabancayla Ayağından Vurdu

Eşini Şikayet Etmek İçin Karakola Gitti, Polisi Tabancayla Ayağından Vurdu

Artvin'in Borçka ilçesinde bir kişi, eşinden şikayetçi olmak için gittiği polis merkezinde, polis memuru Ali Rıza Yıldıran ile tartıştı. Çıkan tartışma sonucu ismi açıklanmayan koca, polis memuru Ali Rıza Yıldıran'ı tabancayla ayağından vurarak yaraladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüphelinin sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Şüphelinin sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Olay, akşam saatlerinde Borçka İlçe Emniyet Amirliği’nde meydana geldi. Eşi ile henüz bilinmeyen nedenle tartışan ve ismi açıklanmayan koca, şikayette bulunmak üzere polis merkezine geldi. Bu sırada belinde tabanca olduğu fark edilen kişi, bekletildiğini öne sürerek polis memurları ile tartıştı.

Çıkan tartışmada belindeki tabancayı çıkaran kişi, polis memuru Ali Rıza Yıldıran’a ateş etti. Şüpheli, polislerce yakalanarak gözaltına alınırken, ayağından yaralanan polis memuru ise gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Borçka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüphelinin sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'Konu ile ilgili gerekli adli tahkikata başlanmıştır'

'Konu ile ilgili gerekli adli tahkikata başlanmıştır'

Artvin Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Yaralı polis memurumuzun hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte yapılan araştırmada olayı gerçekleştiren şahsın herhangi bir terör örgütü bağlantısı yoktur. Konu ile ilgili gerekli adli tahkikata başlanmıştır” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
24
11
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet

Abd'de yapsaydın bunu, karakolda mermi kalmayıncaya kadar mermi manyağı yaparlardı seni pezevenk.

Ilhan Demirel

Haber eksik gibi işin boyutu farklı bence eşiyle polisin bağlantısı vs olabilir belki eşini şikayet için değilde polisle görüşmek için gitti bı erkeğin eşini... Devamını Gör

Furkan Aras

büyük ihtimal ,benimde aklıma bu geldi

Fatih Kutlu

Bu olay avrupa veya abd'de yaşansaydı süzgeçe dönerdi adam ama burada ertesi gün salınır muhtemelen ne yazık ki.