Görüş Bildir
Haberler
Eşine Kurşun Yağdıran Erkeğin İfadesi: 'İznim Olmadan Dışarı Çıkıyordu'

etiket Eşine Kurşun Yağdıran Erkeğin İfadesi: 'İznim Olmadan Dışarı Çıkıyordu'

Ulaş
14.03.2021 - 18:45

İzmir'de eşi Hüsna Temurtaş'ı (30) tabancayla öldüren Hüseyin Temurtaş'ın (34) ifadesinde, 'İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim' dediği ortaya çıktı. Korkunç olaydan sonra yakalanan şüphelinin, daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bornova'da yaşayan Hüseyin Temurtaş, dün saat 16.00 sıralarında iddiaya göre, eşi Hüsna Temurtaş ile tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş etti.

DHA'nın haberine göre, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, eşi kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı.

DHA'nın haberine göre, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, eşi kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı.

Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Temurtaş'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Defalarca şiddet uygulamış...

Defalarca şiddet uygulamış...

Soruşturma başlatan polis, bir süre sonra eşi öldüren Temurtaş'ın kaçtığı kiralık otomobili park halinde buldu. Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunduğu da öğrenilen Temurtaş ise Bornova ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

Gözaltına alınan Temurtaş, polisteki ifadesinde, 'İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim' dedi. Daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı ortaya çıkan Temurtaş'ın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
625
147
86
23
17
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Er

Sayıları çok arttı... Dünya gelişirken ve ilerlerken biz ortaçağa doğru gidiyoruz..

Solucanlı Gübre

Sakalini biyigini siktigimin serefsizi namusunu temizlemismis insan artigi oçç

DdmD

bu bıyık asla şaşmaz