Görüş Bildir
Haberler
Eşi Dostu Düşünce Deryasına Salmak İçin Facebook'ta Paylaşılan Mesaj Kaygılı 13 Şarkı

etiket Eşi Dostu Düşünce Deryasına Salmak İçin Facebook'ta Paylaşılan Mesaj Kaygılı 13 Şarkı

Sosyal medya sadece fotoğraf paylaşmak ya da yiyip içtiğimiz şeylerin fotoğrafını koymak için değil. Bu mecranın en etkili kullanımlarından bir tanesi de eşe dosta mesajlar göndermek. Özellikle şarkı kliplerini paylaşıp derdini anlatanların sayısı hiç de az değil. Bu içeriğimizde, Facebook gibi sosyal medya ortamlarından paylaşılıp mesaj kaygısı güden kliplerin ne demek istediğini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Evli birisine aşık olmuş)

Genellikle 50 yaş üstü akraba profillerinde görmüş olduğumuz paylaşımlardan bir tanesi. Bakın bu tahminimiz genellikle şaşmaz. Biraz o kişinin profilinde gezip parçaları birleştirirseniz büyük resmi siz de göreceksiniz.

2. Hoş geldin (Yeni birisiyle çıkmaya başlamış)

Bu da hepimize bir açıklama, adeta bir basın toplantısı beyanı oluyor. Bu şarkıyı paylaştıktan yaklaşık 10 dakika sonra 'İlişkisi var' güncellemesi gelecek.

3. Kafa nereye biz oraya (Yıllık izninde Olimpos'a gidiyor)

Kafa nereye dediği de para bitene kadar. Keşke hepimiz kafamızın estiği yere gidecek kadar zengin olsak ama değiliz. O yüzden bu kadar hava atılacak bir şey yok.

4. Sabret İnci Tanem (Atarsa Konya diyor)

Askere giden beylerin, internet buldukları ilk fırsatta sevdiceklerine gönderdikleri aşırı mantıklı şarkı. İnsan bunu bir de öyle dinleyince bir tuhaf oluyor.

5. Binlerce dansöz var (Çok pis dedikodusunu yapmışlar, inceden laf sokuyor)

Bakın bu paylaşımın verdiği mesaj da asla şaşmaz. Üstüne de 'BİNLERCE DANSÖZ VAR HAHAHAHA SADECE GÜLÜYORUM!!!' yazdıysa bilin ki birilerinin ağzını burnunu kıracak demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gidiyor gönlümün efendisi (Sevgilisini Erasmus'a gönderiyor)

Ah be değerli kardeşim, senin de çekilecek çilen varmış ne diyelim. Yine de o kadar üzülme; tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer aha senin yanın!

7. Allah belanı versin! (Şeref ve haysiyet yoksunu bir sevgiliye denk gelmiş)

Artık dolandırıcılık mı yaptı, karşılıksız çek mi yazdı ya da aldattı mı orasını bilmiyoruz. Sadece şundan çok eminiz, ortam epey gerilmiş. İnşallah sinirini böyle atar.

8. Nasip değilmiş (Nişan atmış, beyaz eşya taksiti elinde patlamış)

Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın tabii ki. Eşe dosta açıklaması da bir mesele bunu sonuçta. En güzeli bu şarkıyı paylaşıp herkesi aklından geçenlerle baş başa bırakmak.

9. Bu şarkı kalbimin tek sahibine (Kıskançlık yüzünden kavga etmişler ama barışmışlar)

Çünkü kalbinin birden fazla sahibi olması gerçekten büyük bir problem olurdu. Dolayısıyla bunu bir de sesli olarak dile getirmek gerekiyor. Çok güzel düşünmüşsün...

10. Çabuk olalım aşkım (Evlilik konusu çok uzamış, şu işin bir adını koyalım diyor)

'Evlencez aşkım' diyip bir ömürü yok eden herkese gelsin bu şarkı. Tamam ama ne zaman? Artık torun sevecek yaşa sizce de gelmediniz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Evli, mutlu, çocuklu (Yeni gelin sunumları yaparak gözleri kanatıyor)

Hayırlı uğurlu olsun, saadetinizde gözümüz yok. Bu klibin altına bi kociş selfiesi de çok güzel olur açıkçası. Sadece bir öneri...

12. Ben her gece sarhoşum (İçip içip internete girmiş)

Yarın sabah uyanıp 'Aaa ben ne paylaşmışım gece böyle ya?' diyecek olan kişilerin bir numaralı şarkısı. Kim bilir altına neler yazdı, içindekileri nasıl döktü? Bu tür şeyler silinmeden bakmak çok zevkli oluyor açıkçası.

13. Sen miydin sevgilimi çalan? (Anlayana)

Şarkıyı eğer dinlediyseniz Piyanist Arkadaşım Ozan, Nejat Alp ve  bir kadın arasında yaşanan aşk üçgeni olduğunu biliyorsunuzdur. Bunu paylaşan insanın sakin kalması pek mümkün değil ama amaç ilk önce iyice bir el aleme rezil etmek olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
202
54
29
12
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mustafa Topaloğlu - Gerizekalı Sevgilim (Sevgilisi tarafından aldatılmış)

Paco Hernandez

Mahmut Tuncer-Karı Gördüm Kaydım (karda halay çekerken kayan ızdıraplı ruhların acı hikayesi)

lady kasumova

Sevgili editör, klip yorumlarını merakla bekliyoruz :D

Eda Aytekin

Klip yorumlarımız her perşembe sizlerin huzurunda efendim :)