Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlarda Etkileyici Buldukları Tuhaf Özellikler

Erkeklerin Kadınlarda Etkileyici Buldukları Tuhaf Özellikler

16.12.2014 - 16:26 Son Güncelleme: 19.12.2014 - 13:46

Kadınların asla içinde olmak istemedikleri bir çok durum aslında erkekler için çok çekici. Nasıl mı ?

Erkeklerin, kadınlardan etkilendikleri birçok özelliği herkesin bildiği açıktır.  Ancak bunlardan bazıları gerçekten tuhaf şeylerdir ve kadınların çoğu bunun farkında bile değillerdir. Aslında kadınlar bu tuhaf özelliklerin erkekleri olumsuz etkilediğini sanırlar ve bu sebeple bu özellikler veya durumlar kadınları rahatsız eder. En Uygun Yurtdışı Turlarının ve Yurtiçi Otellerin adresi Tatil Pusulası sizlere bu konuda esprili bir yaklaşım hazırladı.  Siz de bu tuhaf ama birçok erkek için etkileyici olan özellikleri okumanın keyfini çıkartın. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazırlıksız Yakalanma

Her ne kadar tüm erkekler kadınların müthiş görünmek için ortaya koydukları hazırlanma, kıyafet seçme, makyaj yapma ve saç tasarımı gibi çabaları takdir etse de, erkekler kadınların en hazırlıksız, makyajsız, düzensiz ve doğal hallerinden de bir o kadar etkilenmektedirler. Kadının en dağınık, en saf, en yalın hali erkeğin kadını daha iyi tanımasına da yardımcı olmaktadır. Muhteşem kıyafetlerin, özenle hazırlanmış makyajın ve çabaların arkasındaki gerçek kadını görmek, erkeği her zaman etkilemektedir.

Aksanlı Konuşma

Genelde tüm kadınlar aksanlı konuştuklarını düşünerek, bundan sıkıntı duyarlar. Çok farklı kökenlerden gelen yurdum insanı, bu kökenlere, bölgelere veya kullandıkları lehçelere göre farklı türde aksanlara sahiptir. Genelde kadınlar bundan rahatsızlık duyarlarken erkekler bunu çok etkileyici bulurlar. Sıra dışı aksanlarda konuşan kadınlar, erkeklerin dikkatini çekerler ve bu tür aksan farklılıkları erkeklere sempatik gelmektedir..

Korkma

Erkeklerin kadınların tuhaf özelliklerinden etkilenme boyutunda bir diğer konu ise kadının korkması ve korku dolu ifadelerle bakması. Erkekler kadınların korkmuş hallerini çok sempatik ve etkileyici bulurlar. Buradan elbette ki erkeğin kadının korkmasından sürekli biçimde haz aldığı fikrine kapılmayın sakın. Ayrıca erkekler kadınların kabus görmüşçesine korkmalarından değil, ama yüzlerinde gördükleri o hafif korku emarelerinden çok etkilenirler. 

Kırışıklıklar

Bu özellikle de evli ve çocuklu bayanların dinlemeleri gereken bir yaklaşımdır. Kadınlar genellikle yüzlerindeki kırışıklıklardan hiç haz etmezler. Ancak unutmayınız lütfen uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde bu kırışıklıklar, erkekler tarafından takdir edilmektedir. Kırışıklıklar erkeklere, onlar için harcanmış daha doğrusu adanmışlık sonucu ortaya çıkan özellikler olduğunu bilirler. Özellikle de çocuklarının annesi olan kadınlar için erkeklerin bu kırışıklıklar konusunda yaklaşımları sadece takdirdir. 

Spor Şapka

Bazı kadınlar sadece ve sadece şık ve kadınsı kıyafetlerin erkekleri etkilediğini düşünürler. Ancak bu konularda bazı yanılgıları vardır. Elbette ki kadınsı kıyafetler, makyaj, şık görünme bakımlı olma ve kadınlığı ön plana çıkartan unsurlar önemlidir ama erkekler günlük spor duruşunu da çok etkileyici bulmaktadır. Mesela spor şapka kullanmaktan asla çekinmeyin. Erkekler bunu çok etkileyici bulurlar. Özellikle de futbola düşkün olan ülkemiz erkekleri için kadınların futbolu da sevebilme ihtimali mesajını verebilir mi spor şapka kullanımı ne dersiniz? Bizce denemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözlükler

Gözlük kullanan kadınların çoğu bundan rahatsızlık duymaktadırlar ve lens kullanımını tercih etmektedirler. Ancak erkekler kadınları gözlük kullanırken daha çok beğenmektedirler ve kadınlar, bu  gerçeği hep unuturlar. Aslında erkekler kadınların gözlük kullanmalarından aşırı derecede hoşlanırlar. Bu haber sanırım günlük olarak gözlük kullanıp, bundan hiç memnun olmayan kadınları mutlu edecektir. 

Makyaj İzleme

Kadınlar ayna karşısında makyaj yaparlarken, erkeklerin bunu izlemekten çok etkilendiklerini biliyor muydunuz? Makyaj erkekler tarafından yapılmadığı için, yapılan işlemin olağanüstü olduğunu düşünür erkekler. Kadınının bir sanat icra ettiğini düşünür ve bundan çok etkilenirler.

Banyodan Sonra Kafa Havlusu

Erkeklerin kadınlarda buldukları en tuhaf etkileyici şeylerden bir tanesi de, kadınların banyodan veya saçlarını yıkamalarından sonra kafalarına sardıkları havludur. Özellikle ıslak saçlar ve ona özenle sarılmış sarık şeklindeki havlu erkekleri sanılandan daha fazla etkilemektedir.... sanırız bu kedi erkek :) 

Spor Yapma

Erkekler, kadınları spor yaparlarken çok daha etkileyici bulurlar. Bu ev içerisinde bazı egzersizler olabileceği gibi, dışarıda yapılan yürüyüşler ya da spor salonu çalışmaları da olabilir. Erkekler kadınların spor yaparken yorgun ve terlemiş hallerini çok çekici bulurlar.

Erkek Kıyafeti

Buna inanamayacaksınız ama erkeklerin en çok etkilendikleri şey onun gömleğini giyiyor olmanızdır. Evin içerisinde erkeğin gömleği içerisinde olmanız erkeklere en çok çekici gelen tuhaf özelliklerden bir tanesidir. Kadın olarak siz kendinizi bir erkek gömleği içerisinde rahat hissetmeseniz bile, erkeğin bundan aşırı derecede etkilendiğini bilmenizde fayda vardır....

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS : Bizden Söylemesi :)

İçeriği hazırlayan erkekler olarak önemli sırları paylaştığımızı düşünüyoruz. bunları uygulamak ise size kalmış :) bize sorarsanız en uygun yer güzel bir tatil.  www.tatilpusulasi.com adresimizden yurtiçi otellerde %50'ye varanindirimlerle rezervasyon yaptırabilir, birbirinden romantik çeşitli yurtdışı turlar ve yurtiçi kültür turları arasından sizin için uygun olanı seçip tatil planı yapabilirsiniz.  www.tatilpusulasi.com 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın