Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Yılbaşında Alınabilecek Farklı Hediye Önerileri

etiket Erkeklere Yılbaşında Alınabilecek Farklı Hediye Önerileri

''Yılbaşına daha çok var'' diyerek kafanız rahat geziyor olabilirsiniz. Ama eğer hediyeyi alacağınız kişi erkekse şimdiden düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Çünkü erkeklere hediye almak gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor. Erkeklere alınabilecek hediyeler genelde kalıplaşmış fikirler oluyor. Ya cüzdan, ya kıyafet veya saat... Eğer bu kalıplaşmış fikirlerin dışına çıkıp hayatınızdaki erkeği şaşırtacak hediyeler almak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Onu sevindirirken şaşırtacak hediye önerileri için kaydırmaya devam edin ❣.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Not: Fiyatlar değişiklik gösterebilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güzel bir masaja kimse hayır diyemez

1. Güzel bir masaja kimse hayır diyemez

Erkek arkadaşınızın günün yorgunluğunu atıp, rahatlayabilmesi için bu düşünceli hediyeyi alabilirsiniz. Son derece pratik olan bu ürünü, ister ofisinde, ister evinde hatta arabasında bile kullanabilecek. Isıtma özelliğiyle kış aylarında kendini çok daha iyi hissedecek. 

Fiyatı: 83.92 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

Her evde olmalı bu mükemmel canım bebeğim ürün ❤️...

2. Hem arabaları hem legoları seviyor ise..

2. Hem arabaları hem legoları seviyor ise..

Legoyu çocuklardan çok artık büyüklerde oynuyor! Erkek erkek arkadaşınız bu tarz ürünlerle zaman geçirmeyi seviyor ise unutulmaz bir hediye olacaktır. Hatta isterseniz birlikte de kaliteli zaman geçirebilirsiniz 💗 Tamı tamına 830 parça.

Fiyatı: 491.30 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

3. Birlikte nostaji yapabilmek için...

3. Birlikte nostaji yapabilmek için...

Mario oyununu sevmeyen yoktur. Hepimizin çocukluğu onunla geçti... Bu oyun konsolunun içinde 620 tane Mario'nun klasik oyunları var. Bu kadar çok oyun olmasına rağmen fiyatı gerçekten çok uygun ❣ Oyun oynamayı seven biriyse bu hediyeye bayılacak.

Fiyatı: 115 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

Ürün sağlam hızlı ve güzel paketlenmişti güvenilir satıcı Eşime doğum günü hediyesi olarak almıştım çocukluğumuza yolculuk oldu güzel bir hediye nostalji sevenler kaçırmayın tşk ederiz

4. Retro severlere...

4. Retro severlere...

Evde şarkı dinlemeyi herkes sever. Peki ya hem evinize retro hava katacak hem de sevdiğiniz şarkıları çalacak bir ürüne ne dersiniz? Pikaplar işte tam da bunun için var 😍. Erkek arkadaşınız retro havasını seviyor ise pikaba şans vermelisiniz.

Ürünü incelemek için tık tık.

Bana hediye gelmişti o kadar memnunum ki bende simdi bir baskasına hediye aldımm. Kargonun hızına ve firmanın özenine hayran kaldımm. Teşekkürler.

5. Sabah kahvesini içmeden uyanamıyorsa...

5. Sabah kahvesini içmeden uyanamıyorsa...

Kahve aşığı bir manitanız varsa ve sabahları evden erken çıktığı için sabah kahvesini içemiyorsa bu ürün tam sizlik. Kahvesini hazırlayıp evden çıkabilmesi için termos çok mantıklı bir hediye olacaktır. Üstelik 3 farklı renk seçeneği daha var 😊

Fiyatı: 109.90 TL

Ürünü incelemek için tık tık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın