Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Seni En Çok Ne Yaparken Güzel Buluyor?

etiket Erkekler Seni En Çok Ne Yaparken Güzel Buluyor?

En çok ne yaparken erkeklerin ilgisini çekiyorsun merak ediyorsan; Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1 Bir saç modeli seçebilir misin?

#2 İlk buluşmaya hangi kombinle gitmeyi tercih edersin?

#3 Platonik aşık olduğun biri oldu mu?

#4 Yaşamak için 3 ay ömrün kaldığını öğrendin, ne yaparsın?

#5 Buna katılıyor musun?

#5 Buna katılıyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6 Sevgilinle en çok ne yapmayı seversin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kültürlü konuşmalarınla!

Sendeki entelektüel birikim öyle bir noktaya gelmiş ki, konuşarak, bilgilerini paylaşarak karşındaki insanda inanılmaz bir etki bırakmayı başarıyorsun. Sadece onunla ortak zevkleriniz hakkında konuşman bile yetiyor! 

Karşındaki insana aniden dünyanın en güzel kadını gibi görünmenin en büyük nedeni o pratik zekanı harika bir şekilde kullanman! Resmen konuşurken insanları büyülüyorsun. Bir erkeği etkilemek istersen yapman gereken tek şey, o bilgileri akışına göre ortalığa bırakmak oluyor.

Seksi olmak için çabalamadığında!

Sen seksi olmak için çabalamayan ender insanlardan birisin. Bu nedenle de, doğuştan gelen bu seksiliğin sayesinde erkeklerin aklını başından alıyorsun. Gayet normal konuşman, gülümsemen, hatta bazen sinirlenmen bile sana ayrı bir seksilik katıyor.

Çevrendeki çoğu erkeğe her an güzel geliyorsun. Çünkü, senin güzel görünmek için öyle ağır kozmetiklere hiç ihtiyacın yok. Yataktan kalktığın anda bile karşındaki erkeğe dünyanın en güzel kadını gibi görünebiliyorsun. Allah vergisi demek ki bu özelliğin. Helal olsun!

Bir şeye odaklandığında!

Her hayatında neyi yaparsan yap, tam odaklı olarak yapıyorsun. Hatta buna çabalıyorsun mu demeliydik? İşte tam da bu anda, erkekler seni inanılmaz güzel buluyor. Ciddiyetinin karşı konulamaz bir cazibesi var.

Ciddi ciddi bir şeylerle uğraşırken, günlük hayattaki tavrından o kadar uzakta bir profil çiziyorsun ki, gören kişi önce garipsiyor sonra da sendeki değişikliği anlıyor. İşte tam da bu anda, karşındaki insana olduğundan çok daha güzel geliyorsun!

Doğal halinle!

Bazı insanların güzel görünmek için, kozmetiğe, süslü kıyafetlere ihtiyacı vardır ya hani. İşte sen o insanlardan değilsin. Senin, erkeklerin gözündeki en güzel halin tamamen doğal olduğun o ev halin. Çünkü, sende doğal bir güzellik var. Makyaj ile bunu kapatıyorsun aslında. Zaten çok yoğun da bir makyaj yaptığını sanmıyorum...

Sendeki bu doğal güzellik hem bedeninde hem de ruhunda var. Kendi halinde ortalıkta dolaşman bile sana yetiyor aslında. O doğal tavırların, rastgele bağlanmış saçın ve çok da özenilmemiş makyajın ile güzelliğin kalıbını sen çıkarıyorsun!

Utandığında!

Sen utandığın zaman öyle sevimli bir insan evriliyorsun ki, karşındaki insan sana karşı koyamıyor. O utandığında ortaya çıkan gözlerin, mimiklerin erkeklere güzelliğin yeni adıymış gibi geliyor. 

Kendi halinde olduğun anlarda, telefonuna gelen bir mesaja bile utansan, karşında oturan o insan eğer ki o anda sana bakıyorsa, ona öylesine doğal ve güzel geliyorsun ki sana bunu tarif bile edemem! Sende yapay bir güzellik yok. Sen masumluğunla güzelsin. Saflığın ve tatlılığınla en güzel kadınlardan bile bir adım önde oluyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1072
707
411
100
66
40
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?