Görüş Bildir
Haberler
Erkan Zengin Geri Adım Attı

Erkan Zengin Geri Adım Attı

Batuhan
15.01.2015 - 10:27

Trabzonspor’un Eskişehirspor’dan bonservisini 2 milyon 250 bin euro’ya aldığını resmen açıkladığı Erkan Zengin’den flaş açıklama…

Tatil için İsviçre’de bulunan Erkan ile CEO Burak Gürdal görüştü. İşte daha önce Türkiye’de Fenerbahçe’den başka takımda oynamayacağını açıklayan 30 yaşındaki futbolcunun Gürdal’a söyledikleri:

“Benim için Eskişehirspor ile anlaşmanız ve bana talip olmanızdan gurur duydum. Ama şu anda kafam çok karışık. Bana düşünmek için birkaç gün süre verin. Şu anda Trabzonspor’a ‘Hayır’ demiyorum.”

ERSUN YANAL GELMEMİ İSTİYOR”

“Daha önce menajerimle Fenerbahçe ile görüştük ve anlaştık. Ama artık durum çok değişti. Ersun Yanal benim için baba gibidir. Ona da ‘hayır’ diyemem. Zaten Ersun hocam ile sık sık görüşüyoruz. O da gelmemi çok istiyor. Trabzonspor camiasına teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. Birkaç gün içerisinde bu iş sona erecektir. Ben de gerçekten zor günler geçirdim.”

SADECE İKİ SEÇENEĞİ VAR

Bordo-mavili yöneticiler de yaptıkları açıklamalarda, “Biz Erkan Zengin’in bonservisini aldık. Eskişehirspor’a 2 milyon 250 bin euro ödeyeceğiz. Bu şu anlama geliyor: Erkan Zengin ya bizim takımda oynayacak ya da Eskişehirspor’a geri dönecek. Bir başka kulüp Erkan’ı isterse artık Trabzonspor kulübü ile masaya oturmak zorunda. Bunan artık başka birhiç yolu yok” ifadelerini kullandılar.

Fotomaç

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/15/erkan-z...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0