Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Uyarmıştı: Rize-Artvin Havalimanı'nı 1 Haftada Sadece 8 Bin 750 Kişi Kullandı

Erdoğan Uyarmıştı: Rize-Artvin Havalimanı'nı 1 Haftada Sadece 8 Bin 750 Kişi Kullandı

Erdoğan'ın açılışında 'Bu uçakların boş gidip gelmesi ne Rizeli'ye ne Artvinli'ye yakışır. Bu uçaklar doldurulmalı ki gidiş gelişler çok daha farklı bir şekilde devam etsin' dediği Rize-Artvin Havalimanı'nı bir haftada 8 bin 750 yolcu kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, 'Ancak şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Rizeli, Artvinli hemşehrilerime sesleniyorum. Bu uçakların boş gidip gelmesi ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır. Bu uçaklar doldurulmalı ki gidiş gelişler çok daha farklı bir şekilde devam etsin. Artık Rize'de, Artvin'de türküler ayrılık değil, kavuşma üzerine söylenecek. Rize'ye 25 milyar TL tutarında yatırım yaptık' demişti.

Günde 4 İstanbul seferi yapıldı

Günde 4 İstanbul seferi yapıldı

Tüm gözler açılışının ardından havalimanına çevrilmişken bir haftalık yolcu bilgisi ortaya çıktı. Buna göre Rize-Artvin Havalimanı'nı 8 bin 750 yolcu kullandı. Havalimanından günde 3 kez İstanbul Havalimanı'na, 1 kez Ankara Havalimanı'na ve 1 kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidiş-geliş seferi yapılıyor.

'Memleketimiz olduğu için uçaklar boş gitmesin boş gelmesin'

'Memleketimiz olduğu için uçaklar boş gitmesin boş gelmesin'

İstanbul Havalimanından Rize'ye gelen Şeref Kaya isimli yolcu 'Havalimanı çok güzel olmuş. Rize'ye hem çay toplamak için geldik hem gezmek için. Haftada bir gidip gelmemiz lazım artık. Memleketimiz olduğu için uçaklar boş gitmesin boş gelmesin. Ondan dolayı çok gidip gelmemiz lazım. Yıllık ve haftalık biletler almamız lazım' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
21
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

şeref kaya isimli yolcu gotverenine sesleniyorum ya paran çok ya beynin yok

Equal

Bi yandaki şehre otobusle gidip uçağa ordan binseler ama o 40 Milyar TL lik yatırımı orada eğitime, esnafa, tarıma, hayvancılığa, halka harcasalar aile dostl... Devamını Gör

Halil Değerli

Üç hafta sonra sinek avlarlar