Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Arasında Asgari Ücret Diyaloğu: 'Gırtlağımızı Sıkmasınlar?'

Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Arasında Asgari Ücret Diyaloğu: 'Gırtlağımızı Sıkmasınlar?'

Asgari ücrete yapılan ara zammın açıklandığı sırada kameralara ilginç bir diyalog yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masadaki işçi ve işveren temsilcilerine dönerek 'Mutabık mıyız?' diye sorduğu ardından da “Gırtlağımızı sıkmasınlar?” dediği duyuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile birlikte Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belirledikleri yeni asgari ücreti kamuoyu ile paylaşmıştı.

Detaylar için 👇

"Gırtlağımızı sıkmasınlar?"

"Gırtlağımızı sıkmasınlar?"

Açıklama sırasında Erdoğan, asgari ücrette artış oranını ilk önce yüzde 25 olarak açıkladı. Erdoğan'ın yaptığı hataya karşılık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Erdoğan'ın kulağına fısıldayarak uyardı.

Erdoğan daha sonra yaptığı açıklamada, “Biz tabi kabine toplantısında özellikle yüzde 25'i tartıştığımız için o bir sehven durum meydana getirmiş oldu. Biz yüzde 30 artışı yapmış olduk” diye açıklık getirdi.

Erdoğan, sonrasında yanındakilere dönerek “Bir sorun yok değil mi? Mutabık mıyız?” diye sordu. 

Erdoğan’ın “Mutabık mıyız?” diye sorduğu Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “Hayırlı olsun Cumhurbaşkanım” diye yanıt verirken, Erdoğan, “Gırtlağımızı sıkmasınlar?” sorusunu yöneltti. Atalay ise, “Olur mu öyle şey?” diye karşılık verdi. Erdoğan’ın tekrar “Gırtlağımızı sıkmasınlar?” diye sorması üzerine Atalay, “Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

O anlar 📹

Görüntülere sosyal medyadan tepkiler 👇

Görüntülere sosyal medyadan tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
23
15
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

gırtlağınızı sıksalar yine iyi. devran dönünce bak neler olacak

tugrul eyuboglu

ne olacak bu sulalesiyle kacacak .. sende hincini 4 parmak yapip sallayan komsundan arkadasindan alacan ... yine buze zarar ne olacak bunlara hic bise olmayacak

Bozkurt

İlahi Reis. Düşündüğün şeye bak. Ses çıkaran olursa Cumhurbaşkanına biat etmeme suçunu gerekçe göstererek evden aldırırsın.

Ercüment C

İlahi blizzaard, bu kadar da alttan laf sokulmaz be karsim

Osman Elmallı

asgari ücretin bu kadar artması paranın çok değersiz olduğunu gösteriyor