Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan ile Görüşen Zelenski: 'Desteği İçin Türkiye'ye Minnettarız'

Erdoğan ile Görüşen Zelenski: 'Desteği İçin Türkiye'ye Minnettarız'

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Zelenski 'İstikrarlı desteği için Türkiye'ye minnettarız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya'nın Ukrayna işgalinde şiddetli çatışmalar yaşanırken diğer yandan telefon diplomasisi sürüyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin görüştüğü bildirildi. 

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Zelenskiy şu ifadeleri kullandı:

'Cumhurbaşkanı Erdogan ile görüşme gerçekleştirdim. İstikrarlı desteği için Türkiye’ye minnettarız. Rusya Federasyonu tarafından devam eden saldırganlık ve nükleer terörizmle ilgili bilgi verdim. Düşmanlıklara son vermeliyiz.'

"Erdoğan ile sıcak bir ilişkimiz var"

"Erdoğan ile sıcak bir ilişkimiz var"

Dün basın toplantısı düzenleyen Zelenski, Erdoğan ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştük. Çok ciddi, çok sıcak bir ilişkimiz var. Erdoğan, sadece drone'larla yardımcı olmuyor biz drone'ları satın aldık. Başka yardımları da var Sayın Erdoğan’ın. Ukrayna’ya yardım ettiği birçok konu var. Siyasi düzeyde birçok girişimi var. Erdoğan güçlü bir lider, çok yardımcı oluyor. Onunla ilgili herhangi bir meselemiz yok. Ukrayna'ya güvenlik garantisi verebilecek ülkelerden bir tanesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
10
6
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adolf Hitler

İsim vermeden minnettar olsaydın iyi olabilirdi aslında.

Ukela

Özellikle veriyor , Rusyayı irite edip bizle problem yaşaması için. Herifin derdi balıklama daldıkları bok çukuruna başkalarınıda çekmek.

favilla favilla

Komedyenken bir güzel dalga gectigin adama şimdi güçlü bir lider diyorsun, hayat böyle bir şey iste .. Yalnız bizim bu kadar taraflı gözükmemiz ne derece doğ... Devamını Gör

Ali Efe

Doğalgaz zammının altyapısı hazırlandı. Sıra dolar kuru için Amerika'ya kafa tuttuğumuza dair haberler çıkarmakta.