Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri İçin 'Kardeş' Dedi

Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri İçin 'Kardeş' Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile son yıllarda çıkar çatışması içinde olan Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyareti değerlendirdiği açıklamasında Birleşik Arap Emirlikleri için 'Kardeş' demesi dikkat çekti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile uluslararası alanda pek çok başlıkta farklı cephelerde yer alan Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti. Erdoğan'ın 9 yıl sonra bu ülkeye yaptığı ziyarette ekonomik ilişkileri geliştirme mesajı verildi ve 13 ayrı anlaşma imzalandı. 

Erdoğan ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu. Erdoğan'ın açıklamasında 'Birleşik Arap Emirlikleri'nden 'kardeş' diye söz etmesi dikkat çekti. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Kardeş Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık. Yaptığımız görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların arttırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduk, toplamda 13 anlaşmaya imza attık. İmzaladığımız anlaşmaların ahdî zeminimizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri’nin güvenlik ve istikrarına destek veriyoruz.

Körfez Bölgesi’nin güvenliğini kendi güvenliğimizden ayrı görmüyoruz. İş birliğimizde son dönemde sağlanan ivmeyi muhafaza etmek ve ileriye taşımak konusundaki iradenin karşılıklı olmasından ayrıca memnuniyet duyuyoruz.

Ortak çıkarlarımız ve bölgemizin istikbali için bu gayreti, karşılıklı saygı ve güven temelinde sürdürmekte kararlıyız.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
31
24
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Dün kalleş dediğine bugün kardeş diyor... ..... Dün kardeş dediğine bugün kalleş diyor... .... Çok istikrarlı bir şekilde dönüyor.... ..... 😠🤪😡

Gordon Brown

Benim böyle soysuz kardeşlerim yok

Bozkurt

Yeni Şafak gazetesi ağlıyordu. Yeter diyordu artık, yeter. Peki ya meczuplar? Onlar da ağlıyordu. Yetişemiyorlardı davaya. Kimi düşüp kalmıştı olduğu yere, k... Devamını Gör