Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Bankalara Seslendi: ‘Kimseyi Geri Çevirmeyin, Krediyi Verin!’

Erdoğan Bankalara Seslendi: ‘Kimseyi Geri Çevirmeyin, Krediyi Verin!’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, , Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kamu bankalarına seslenerek, ‘sizlere başvuran esnafı geri çevirmeyin’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Benim en büyük düşmanım faiz’

‘Benim en büyük düşmanım faiz’

Erdoğan, en büyük düşmanının faiz olduğunu söyleyerek; “Faizi 12'ye kadar düşürdük. Yeter mi? Yetmez daha da inmesi lazım. Yılbaşından sonra enflasyonun da düşük faiz ile ineceğini savunuyorum” dedi.

Bankalara kredi uyarısı

Bankalara kredi uyarısı

“Kamu bankalarına sesleniyorum, kolaylaştırıcı olacaksınız. Dolayısıyla size kredi için başvuran esnafım olduğu zaman onlara imkanlarınız neye el veriyorsa, desteği vereceksiniz. Herhalde Ziraat Vakıfbank bu dediğimi duymuştur.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Görüyorsunuz şu anda İngiltere’de sterlin patladı. Bütün Avrupa ülkeleri şu anda bu kışı nasıl atlayacağız diye düşünüyor. Ama Türkiye'nin böyle bir sorunu var mı? Yok. Parlamentoda yorgan battaniye dağıtıyorlar.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
27
22
5
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Devlet bankalarının %12 den kredi verdiği bankalar vatandaşa % kaçtan kredi veriyor? %500 kar açıklıyor bankalar, bu parayı patates ekerek kazanmıyorlar. Sa... Devamını Gör

Doğu lawrence

Şerefsizim bir dönem sizleri başta görmek istiyorum, bakalım napacaksınız, bir dönemde akla kara ortaya çıkar, zira erdoğan %30 la başa gelip ortalığı ters d... Devamını Gör

Nuray

Tüm tuşlara aynı anda basıyorlar. .

EngineerMind

Bas bas bas banknotları ekseri

Dead nettle.

Hazinede para yok toplayın laynnn acele edin..

pikachu balbazar

basarız yapmadığım şey mi