Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Açıkladı: Muhammed Bin Selman Türkiye'ye Geliyor

Erdoğan Açıkladı: Muhammed Bin Selman Türkiye'ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın çarşamba günü Türkiye'ye geleceğini açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Adalar üzerinden yaşanan gerilime ilişkin olarak 'Özellikle sürece yönelik tepkilerimi ortaya koydum ve dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğimi ve Yunanistan'la toplantılarımızı bitirdiğimizi söyledim. Bu ne demektir, herhalde bundan daha açık bir rest olamaz. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın' dedi.

Suudi Veliaht Prensi geliyor

Suudi Veliaht Prensi geliyor

Erdoğan ayrıca Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın çarşamba günü Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu:

'Arkadaşlar çarşamba günü veliaht prens bu ziyareti gerçekleştiriyor. İnşallah Ankara'da biz de kendilerini kabul edeceğiz. Gerek ikili gerek heyetlerarası görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini nerelere taşıyabiliriz bunları değerlendirme fırsatı bulacağız. Bu bir resmi ziyarettir, bu resmi ziyaretle biz de resmi kabulümüzü yapacağız'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
27
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
stroke

Adamın katil olduğu tescillendi. Ama sarmaş dolaş. Hak hukuk? Allah kitap? Faize gelince nas var, adam öldürmeye gelince sarmaş dolaş.

Ali Maltoş

Merhum gazeteciyi anmak için geliyor.

Pasif Kullanıcı

Arsa bakmaya mı? Kötü haber selmancım en iyi yerler kapıldı..