Görüş Bildir
Haberler
Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtımına Başladı! Epic Games Hangi Oyunları Ücretsiz Yaptı? Kaç Gün Sürecek?

Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtımına Başladı! Epic Games Hangi Oyunları Ücretsiz Yaptı? Kaç Gün Sürecek?

GNS
16.12.2021 - 20:58

Amerika menşeili video oyunu yapımı ve geliştirme şirketi olan Epic Games ücretsiz oyun dağıtımına başladığını belirtti. Hediye oyun kampanyası düzenleyen şirketin 50 TL değerindeki oyununu ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunduğu öğrenildi. Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının ne kadar devam edeceği ve hangi oyunların ücretsiz olduğu ise kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Epic Games hangi oyunları ücretsiz yaptı? Kampanya ne kadar sürecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fortnite, Unreal, Shadow Complex gibi video oyunu serileriyle tanınan şirket Epic Games ücretsiz bir oyun kampanyası düzenlediğini açıkladı. 50 TL değerinde olduğu öğrenilen oyunu kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunduğunu belirten şirket oyun hayranlarını sevindirdi. Peki Epic Games hangi oyun ücretsiz? İşte detaylar...

50 TL Değerindeki Oyun Bedava

50 TL Değerindeki Oyun Bedava

Epic Games Store, 50 TL değerindeki Shenmue 3 oyununu ücretsiz yaptı. Aksiyon ve macera türünde bir rol yapma oyunu olan Shenmue 3, tek oyunculu modu destekliyor. Bu oyunda kullanıcılar babasının intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki karakterini yönetiyorlar.

Epic Games, yeni yıla yaklaşırken 15 gün boyunca ücretsiz oyun dağıtacak. Periyodik olarak her gün gerçekleşecek olan indirimler kapsamında verilen oyun 24 saat süreliğine ücretsiz indirilebilecek. Bu süre sonunda ise yeniden ücretli olacak. Epic Games, hediye oyun maratonuna Shenmue 3 ile başladı.

Epic Games Hangi Oyun Ücretsiz

Epic Games Hangi Oyun Ücretsiz

Epic Games, 50 TL’lik Shenmue 3 oyununu ücretsiz yaptı. Shenmue 3 oyununun konusu Epic Games Store sayfasında şöyle açıklanıyor:

“Destansı Shenmue serisinin üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası’nın ardındaki sırrı çözmek istiyor. Bu serüven sırasında, cıvıl cıvıl, doğal güzelliklerle dolu Çin kırsalını sürükleyici bir şekilde betimleyen yerlere gidiyor. Ryo’nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası’nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor.”

Shenmue 3 Nasıl İndirilir?

Shenmue 3 Nasıl İndirilir?

Shenmue 3 oyununu Epic Games Store üzerinden indirmek için Epic Games Launcher yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı kurduktan sonra kitaplığınıza ekleyerek bedava yükleyebilirsiniz.

GTA 5 İndirimde

GTA 5 İndirimde

Epic Games, Grand Theft Auto V (GTA 5) oyununda da yüzde 50 indirim yaptı. Böylelikle 169 Türk Lirası olan GTA 5’in fiyatı kısa süreliğine mağazada 84,50 TL’ye düştü. Epic tarafından paylaşılan duyuru ile indirimin 06.01.2022 saat 19:00’da sona ereceği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın