Görüş Bildir
Haberler
Epic Games’in Bugünkü Ücretsiz Oyunu 200 TL Değerindeki Prey!

Epic Games’in Bugünkü Ücretsiz Oyunu 200 TL Değerindeki Prey!

Hacer Tonay
26.12.2021 - 00:49

15 güne 15 oyun ücretsiz kampanyası başlatan Epic Games, 2021’e veda ederken kullanıcılarına hediye oyun sürprizi yaptı. 15 gün için her güne ayrı bir oyun olacak şekilde ücretsiz ulaşım sağlanarak kullanıcılarına küçük bir hediye olarak sundu. Epic Games’in bugünkü ücretsiz oyunu ise Prey oldu. İşte ayrıntılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ücretsiz oyun kampanyasını sürekli olarak tekrar eden firma bu sayede daha çok ses getirmeyi başarıyor. Platform, her gün bir oyunu ücretsiz yaparak kullanıcılarına çeşitli fırsatlar sunuyor. Kampanyaya 16 Aralık’ta başlayan şirket, bugüne kadar Shenmue 3 ve Vampyr gibi sevilen yapımları ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu. İlk gün kampanyasına Shenmue 3 ile başlayan Epic Games’in bugünkü ücretsiz oyunu ise Prey oldu.

200 TL Değerindeki Prey, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

200 TL Değerindeki Prey, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

yaptığı ücretsiz oyun kampanyasıyla büyük ses getirmeyi başaran Epic Games'in kullanıcılarına sunduğu bugünün bedava oyunu 200 Türk Lirası değerinde. Arkane Studios tarafından geliştirilen ve 2017 yılında piyasaya sürülen aksiyon ve macera türündeki oyun, 26.12.2021 saat 19:00’a kadar 24 saatliğine PC’ye bedava yüklenebiliyor.

Peki Prey nasıl bir oyun? Bilim kurgu türünde olan yapım, 2032 yılında ayın yörüngesinde yer alan Talos I uzay istasyonunda uyanmanız ile başlıyor. İnsanlığı sonsuza dek değiştirecek bir deneyin ters gitmesi ile gelişen olaylar, oyuncuları soluksuz bir maceranın içerisine sürüklüyor.

Prey’e hiçbir ücret ödemeden sahip olmak için yapmanız gereken tek şey ise Epic Games Store’a girmek. Hesabınızla oturum açtıktan sonra anasayfada bulunan hediye oyun kısmından ücretsiz olarak alabilir ve hemen indirerek oynayabilirsiniz.

Prey Sistem Gereksinimleri

Prey Sistem Gereksinimleri
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın