Görüş Bildir
Haberler
Envato Ocak 2013 Ücretsiz Dosyaları

Envato Ocak 2013 Ücretsiz Dosyaları

John Hancock
12.01.2013 - 11:36 Son Güncelleme: 12.01.2013 - 14:52

Envato Ocak 2013 Ücretsiz Dosyaları

Envato bünyesinde barındırdığı platformlar sayesinde birçok içerik üreticisi için gelir kapısı niteliğinde. Grafik, Video, Program, Tema, Ses gibi dijital içeriklerin sunulduğu sistemde Envato her ay üyelere özel ücretsiz içerik sunuyor. Aşağıda 2013 Ocak ayının içerikleri listelenmiştir.

Camouflage Seamless Textures - 12 adet PNG ve JPG resim dosyasının yanında kullanımı hakkında yönergeler içeren bir dosya mevcut. Arka plan olarak veya bir doku kaplaması olarak kullanabilirsiniz.

Wonderful Image/SWF Rotator - Şık görünümlü bir swf döndürücü. Mevcut afiş döndürme araçları ile de kullanılabilir. Ayrıca görüntüleri slayt gösterisi haline getirebilirsiniz. Daha fazlası için yukardaki önizlemeye göz atın. Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

February Shadow - Güneşin kış mevsimindeki sisin içine doğru doğduğun hatırlatan şeffaf bir melodi.

FileIt - HTML to Word/PDF - İçeriğinde barındırdığı kod düzenleme gereciyle metninizi kısa sürede düzenleyip bir Word dosyasına yada bir PDF dosyasına dönüştürüp indirebilirsiniz.

Neon Glyph Vector icons - Web tasarımı, kullanıcı arayüzü ve mobil uygulamalar için kullanabilen vektör simgeler. İyi organize edilmiş ve kolayca özelleştirilebilinir. Basit ve minimal bir tasarım ile ortaya harika şeyler çıkarabilirsiniz.

Morning Dew with Bokeh 4 - Bulanıklık efekti verilmiş sabahın ilk ışıklarında çimlerin üzerinde oluşan şık bir çiy resmi.

QARK Modern - HTML Template - Her türlü işe uyumlu esnek ve güzel HTML şablonu.

Create Vector Whiskey on the Rocks - Bu projede Iaroslav Lazunov, basit teknikleri ile karmaşık nesne oluşturmayı anlatıyor.

Mystique Reveal - Kolayca özelleştirilebilinir. Birkaç tıklama ile arkaplana müdahale edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.furkanozden.net/2013/01/en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın