Görüş Bildir
Haberler
Entrika Diyince Akla Gelen İlk Şey: Bir 90'lar Efsanesi Kara Melek

Entrika Diyince Akla Gelen İlk Şey: Bir 90'lar Efsanesi Kara Melek

Öykü Parlak
21.02.2016 - 18:05 Son Güncelleme: 26.08.2021 - 12:02

Aşk, ihtiras, yalan, tutku, kin, nefret, heyecan, hırs denilince şüphesiz ki akla ilk önce Kara Melek dizisi gelir. 90'lı yıllara damgasını vurmuş, jeneriğini bugün bile hala ezbere bildiğimiz bir efsane o. 

Her bölümde en az beş şişe viski içilmesi de oldukça ilginçti. Anladık zenginsiniz ama kahvaltıda viski mi içilir be kardeşim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanem Çelik'in bu muhteşem dans sahnesini anmadan başlamak olmaz

1. Yasemin Saylan- (Sanem Çelik)

1. Yasemin Saylan- (Sanem Çelik)

Yasemin’in gözü hep daha yükseklerde. Asla elindekilerle yetinmiyor. Tanıdığı günden beri Şule’nin hayatına sahip olmak isteyen Yasemin, türlü planlar, kurnazlıklar yaparak istediğine mutlaka ulaşıyor. Önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmakta üstüne yok. Her zaman bir B planı var. Entrikanın sözlükteki karşılığı bu karakterdir diyebiliriz. Gelmiş geçmiş en kötü kadın karakterlerden birisi olmasına rağmen herkes tarafından yoğun bir şekilde sevilmiştir.

2. Nahit Saylan- (Mustafa Alabora)

2. Nahit Saylan- (Mustafa Alabora)

Milletvekili, şirket yöneticisi, baba. Lamia Saylan ile olan evliliğinde mutsuz bir adamdı. Yasemin’le tanıştıktan sonra hayatı bambaşka bir hal aldı. Yasemin'e karşı takıntılı bir aşkı var. Yaseminin gençliği, güzelliği ve tutkusu karşısında kayıtsız kalamıyor. Yaptığı tüm kötü şeyleri öğrenmesine rağmen ondan kopamıyor. Kalp krizi geçirdikten sonra kulaklarının sağır olmasıyla tıp dünyasını şoka sokmuştur.

3. Şule- (Ece Uslu)

3. Şule- (Ece Uslu)

Belki de dizide kötülük yapmayan, kötülüklere bile iyilikle karşılık veren tek

karakterdi Şule. O sonsuz saflığı, herkesi kendisi gibi sanması sebebiyle

gözümüzde bir melekten farksızdı. R’leri üstüne basa basa söylemesi ve yanlış adamlara aşık olması dışında bir hatası yoktu.

4. Murat Sökmen (Ziya Kürküt)

4. Murat Sökmen (Ziya Kürküt)

Dominant bir anneyle büyüyen Murat hayatıyla ilgili asla özgür kararlar alamıyor. İnsanlardan çok çabuk etkileniyor. Sürekli birileriyle evlenip boşanıyor ve onlarla arkadaş kalıyor. Kendisine üç beden büyük takım elbiseler giymesi en dikkat çekici özelliği.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Lamia Saylan-(Zerrin Arbaş)

5. Lamia Saylan-(Zerrin Arbaş)

Nahit Saylan'ın eşi. Evliliğini ayakta tutmak için her şeyi yapan fedakar ve cefakar bir kadın. Kocası kendisini defalarca aldatmasına rağmen her seferinde affeden iyilik ve saflık timsali bir karakterdi o. Kocasından ayrıldıktan sonra kendisini çocuklarına adadı.

6. Nazmiye-(Zehra Alptürk)

6. Nazmiye-(Zehra Alptürk)

Daha dizinin 3.bölümünde Yasemin'e  “sen şeytanın ta kendisisin” diyerek bize gelecek bölümlerde Yasemin'in ne kötülükler yapacağına dair ön bilgi vermiştir. Zehra Alptürk, canladırdığı bu karakterle, kafasından hiç

çıkarmadığı o şapkası ve ürkütücü bakışları yüzünden bir neslin korku figürü

olmuştur.

7. Saliha Sökmen-(Aliye Uzunatağan)

7. Saliha Sökmen-(Aliye Uzunatağan)

Murat'ın annesi. Tanınmış bir aileden geldikleri için toplumun düşünceleri onun için her şey demek. 'İmaj her şeydir' düşüncesiyle hayatını sürdürüyor. Oğlunun hayatıyla ilgili tüm kararlarda etkisi var ve onu çok başarılı bir şekilde yönetiyor.

8. Mİne-(Eda Özel)

8. Mİne-(Eda Özel)

Şule ve Murat ayrıldıktan sonra Murat'la evlendi. Murat ona asla aşık olmadığı için bu mutsuz evlilik sona erdi. Mine de erkek seçiminde pek başarılı olamamış talihsiz bir karakter.  O kulak tırmalayan ince sesi hala kulaklarımızdadır

9. Engin-(Toprak Sergen)

9. Engin-(Toprak Sergen)

Onu, zengin ve yaşlı kadınları kandırıp paralarını harcamasıyla tanıdık. Yasemin'le çalkantılı ve dengesiz bir ilişkileri varken daha sonra Şule'ye aşık oldu. Bir nesil Toprak Sergen'e bu dizide hayran olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Esin Saylan-(Sevtap Çapan)

10. Esin Saylan-(Sevtap Çapan)

Nahit-Lamia Saylan çiftinin kızı. Yıllarca yurt dışında yaşadıktan sonra ailesinin yanına dönüp, annesinin en büyük destekçisi olmuştur. Hakan'la evlendi. Fakat ne yazık ki kocasının kendisine asla aşık olmadığı gerçeğiyle yaşamak zorunda kalmıştır.

11. Hakan-(Memet Ali Alabora)

11. Hakan-(Memet Ali Alabora)

Esin Saylan'ın eşi. Yasemin'e gönlünü kaptırıp hayatını mahveden erkeklerden sadece birisi.

12. Sedat,Serdar-(Ahmet Uz)

12. Sedat,Serdar-(Ahmet Uz)

Usta dolandırıcı. Saliha Sökmen'i kendine aşık etti. Yaseminle çeşitli oyunlar

çevirdi.

13. Orhan Esener-(Suavi Eren)

13. Orhan Esener-(Suavi Eren)

Mine'nin eşi. İlginç ve ürkütücü bir karakter. Eski bir sevgilisi, onun hayatına giren tüm kadınlara zarar verdiği için bir türlü hayatına devam edemiyor

O muhteşem dizi müziğini dinlemeden olur mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
47
16
11
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın