Görüş Bildir
Haberler
Enerji Bakanı Dönmez'in 'Faturalar Online Ödenebilir' Açıklaması Tepki Çekti: 'Derdimiz Ödeme Şekli Değil; Para'

etiket Enerji Bakanı Dönmez'in 'Faturalar Online Ödenebilir' Açıklaması Tepki Çekti: 'Derdimiz Ödeme Şekli Değil; Para'

Ulaş
19.03.2020 - 14:44

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter'dan yaptığı açıklama ile fatura ödeme işlemlerinin ilgili dağıtım veya tedarik firmalarının resmi internet sayfaları üzerinden, belirtilen anlaşmalı bankalardan veya mobil ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabileceğini ifade etti.

Sosyal medyada ise diğer ülkelerde yapılan yardımlar ve fatura ertelemeleri hatırlatılarak Bakan Dönmez'e tepki gösterildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Dönmez, Twitter paylaşımında tüm vatandaşların doğalgaz ve elektrik işlemlerini 'online' olarak yapabileceğini duyurdu.

Vatandaşların genel aydınlatma hizmetinden kesintisiz olarak yararlanabilmesi için 'TEDAŞ Aydınlatma Mobil Takip Uygulaması' üzerinden arıza ihbarı bırakabildiğini anımsatan Dönmez, fatura ödeme işlemlerinin de ilgili dağıtım veya tedarik firmalarının resmi internet sayfaları üzerinden, belirtilen anlaşmalı bankalardan veya mobil ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabildiğini ifade etti.

Sosyal medyada koronavirüs için diğer ülkelerde yapılan yardımlar ve destekler hatırlatılarak Bakan Dönmez eleştirildi.

Sosyal medyada koronavirüs için diğer ülkelerde yapılan yardımlar ve destekler hatırlatılarak Bakan Dönmez  eleştirildi.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
324
85
30
8
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
emrealtundass

Biraz daha zekası olsa gerizekalı sayılabilecek bir bakan daha...

amansende

Coğrafya kader midir bilmem ama siyasetçi gerçekten kader

kadir33

isterseniz geberin ödemeleri yapın kafi.Halk adamların umrunda değil ve bu umarsamazlık seçmenlerinin de umrunda değil o yüzden sıkıntı yok