Görüş Bildir
Haberler
En Son Nerede Deprem Oldu? Türkiye'de Yaşanan Son Depremler

En Son Nerede Deprem Oldu? Türkiye'de Yaşanan Son Depremler

Buse
16.11.2020 - 11:54

Türkiye, yaşadığı büyük-küçük depremlerle endişe içinde yaşamaya devam ediyor. Son günlerde art arda sarsıntı yaşayan Ege Bölgesi halen küçük de olsa depremler yaşıyor. Dün Tunceli sınırlarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bugün ise Sisam Adası açıklarında 2.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte Türkiye'de yaşanan son depremler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege Denizi'nde 2.9 Büyüklüğünde Deprem

Ege Denizi'nde 2.9 Büyüklüğünde Deprem

Sisam Adası'nda sabah saat 07.03'te 2.9'luk bir deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde gerçekleşen 2.9'luk depremin 9.7 kilometre derinliğinde olduğu bilgisi geldi. AFAD da depremin büyüklüğünü 2.9 olarak duyurdu.

Tunceli'de 2.9 Büyüklüğünde Deprem

Tunceli'de 2.9 Büyüklüğünde Deprem

15 Kasım Pazar günü akşam saat 22.46'da 4.0'lık bir deprem meydana geldi. Tunceli sınırlarında gerçekleşen 4.0'lık depremin 5.0 kilometre derinliğinde olduğu AFAD tarafından bildirildi.

En Son Nerede Deprem Oldu?

En Son Nerede Deprem Oldu?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın