Görüş Bildir
Haberler
En Şık Duvar Tablosu Dekorasyonu Nasıl Yapılır

En Şık Duvar Tablosu Dekorasyonu Nasıl Yapılır

Ibrahim Ceviz
25.11.2014 - 11:54 Son Güncelleme: 25.11.2014 - 12:32

En Şık Duvar Tablosu Dekorasyonu Nasıl Yapılır

Evlerin kullanıma en müsait olan alanların başında zemin gelmektedir. Zemin döşemeleri için yüzlerce dekorasyon örneği bulunmaktadır. Yüz ölçümü bakımından ise en geniş alanlar duvarlar olmaktadır. Bir duvarın pencereye ayrılması sonrasında ise yüzey ölçülerinin üç katı alan olarak duvarlar bomboş kalmaktadır. Duvar kâğıdı süslemeleri ile bu alanlar tamamen desenler ile kaplanmaktadır. Yada boya ile istenilen şekillere sokulmaktadır. Boya kullanılarak yapılan duvar dekorasyonlarında ise düz renk seçimine yönelinmektedir. Bu noktada ise duvar posterleri veya duvar tabloları alanların güzelleştirilmesinde kullanılmaktadır. Tablolarda üretildikleri malzemelerin özeliklerine göre duvara asılmaktadır. Banyo veya lavabo girişlerinde asılması düşünülen tablolar için ıslaklığa dayanan, dışı jilatin ile kaplı tablolar tercih edilmektedir. Bu noktada ise duvar dekorasyonu nasıl yapılır şeklinde akıllara soru gelmektedir. Evin genel kullanım alanları tespit edilmelidir. Mekâna uygun görsellere yönelmek ve ebatlarına karar vermek ayrı önem kazanmaktadır.

Ev dekorasyonu yapmak amacı ile alınacak olan duvar tablolarında başı çekecek unsur, kullanılacak olduğu alanın özelliğidir. Salon süslemesinde kullanılacak olan ürünün genel olarak manzara resmi veya beğenilen bir sanatçı olması gerekmektedir. Şehir özelliklerini gösteren resimlerde bu alanda tercih edilebilir. Bakıldığında rahatlatan desenlerin kullanılması gerekmektedir. Sonbahar manzara duvar tablosu, Eyfel kulesi duvar tablosu, şelale duvar tablosu şeklinde sunulan ve 15 tl den başlayan fiyatlar ile satılan yüzlerce modeli bularak salonlarınızda uygulayabilirsiniz. Bu uygulamada ise özelikle yükseklik ayarlamasını oturur pozisyonda karar vermek gerekmektedir. Göz hizası denilen ve yerden iki metre yüksekliğinde tablonun asılması gerekmektedir. Ev içi dekorasyon ürünleri ile birliktelik gösteren ve gözleri yormayan modeller seçilmesi ayrı önem kazanmaktadır.

Sabah kahvaltınızı başka bir manzarada akşamı başka manzarada geçirmek için en güzel duvar tablosu örneklerinden sizlere bir bukle sunuyoruz. Duvar tablosu asılması esnasında kolaylık sağlayan yani vakumlu duvar tablosu modelleri ile her hangi bir çiviye, çekice gerek duymadan tüm posterlerinizi asabilirsiniz. Yatak odasında ise romantik duvar posterleri kullanabilir özel anlarınızın daha da renklenmesini sağlayabilirisiniz. Hazır montaj aparatları ile tasarlanmış olan duvar posterleri ile nasıl duvara tablo nasıl asılmalı sorusuna da cevap vermiş olacaksınız.

Bir önceki yazımız olan İkinci El Malzemeler İle Ev Dekorasyonu başlıklı makalemizde dekorasyon örnekleri, eski dekorasyon örnekleri ürünleri ve eski eşyalar ile dekorasyon hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın