Görüş Bildir
Haberler
En Sevilen Ünlülerin 2022 Yılı Konserlerinde Tercih Ettiği Kıyafetler

etiket En Sevilen Ünlülerin 2022 Yılı Konserlerinde Tercih Ettiği Kıyafetler

Nurseda Gerek
20.10.2022 - 17:28

2022 yılında verdikleri konserlerde tercih ettikleri kombinlerle çok konuşulan ünlü isimleri sizler için bir araya getirdik. Gelin, bu senenin en şık isimlerini birlikte inceleyelim!

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zeynep Bastık

1. Zeynep Bastık
www.instagram.com

Genç ve dinamik bir stile sahip olan Zeynep Bastık, konserlerinde genellikle rahat hissedeceği seçimler yapmayı tercih ediyor. Güzel şarkıcıyı sık sık rahat ve şık şort modelleriyle görüyoruz. Şort modelleriyle bir araya getirdiği salaş üst seçimleri de oldukça zevkli doğrusu. Bu arada Zeynep Bastık'ın tercih ettiği mary jane topuklu ayakkabı modelinin, 2022 yılının trendleri arasında yer aldığını da hatırlatmak isteriz. 

Zeynep Bastık'ın Çeşme konserinde tercih ettiği bu görünümü beğendiyseniz, seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Benzer bir gömlek modelini buraya, şort modelini buraya ve ayakkabı modelini de buraya bıraktık.

2. Hadise

2. Hadise
www.instagram.com

Bir dönem her giydiği kıyafetle eleştiri yağmuruna tutulan Hadise, son yılların en şık konser görünümlerine imza atıyor. Feminen bir stile sahip olan güzel şarkıcı, özellikle kadınsı hatlarını ortaya çıkaracak parçalar tercih ediyor. Genellikle trend parçaların başrolde olduğu kombinlere imza atan güzel şarkıcı, hareketli aksesuarlardan sık sık destek alıyor ve stilini kendi çizgisinde korumayı başarıyor.

Hadise'nin Kıbrıs konserinde tercih ettiği bu görünümü incelemek için seçtiğimiz muadil parçalara göz atabilirsiniz. Benzer bir pantolon modeli için buraya, gömlek modeli için buraya ve aksesuar modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Gülşen

3. Gülşen
www.instagram.com

Giydiği her kıyafetler ülke gündemine bomba gibi düşen Gülşen, cesur ve feminen seçimleriyle göz dolduruyor. 2022 yılı boyunca verdiği her konserde çok konuşulan kombinlere imza atan güzel şarkıcı, stilini yansıtan parçalardan uzaklaşmıyor ve genellikle dekolteli seçimler yapıyor. Gülşen'in her görünümüne ayrı aşık olduğumuzu söylemeden geçmek istemiyoruz doğrusu. 

Gülşen'in Alaçatı konserinde tercih ettiği bu kombini beğendiyseniz, seçtiğimiz muadil ürünlere göz atabilirsiniz. Benzer bir pantolon modeli için buraya, crop modeli için de buraya tıklamanız yeterli.

4. Aleyna Tilki

4. Aleyna Tilki

Magazin dünyasının en çok konuşulan kadın şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki, konser günlerinde tercih ettiği kıyafetlerle de gündem olmayı başarıyor. Bazı günler sade kombinlerle sahne alan güzel şarkıcı, iddialı ve farklı seçimlere de başvuruyor diyebiliriz. 

Aleyna Tilki'nin bu görünümünden ilham almayı düşünüyorsanız, seçtiğimiz benzer ürünlere göz atabilirsiniz. Benzer bir etek için buraya, benzer bir crop için buraya ve benzer bir deri ceket için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Edis

5. Edis
www.instagram.com

Konser stiliyle çok beğenilen isimlerden biri de hiç kuşkusuz Edis. Marjinal ve trend seçimlerden oluşan görünümlere imza atan yakışıklı şarkıcı, kendine has parçaları oldukça iyi taşıyor ve takipçileri tarafından çok beğeniliyor. 2022 yılının en trend erkek parçalarını kombinlerine taşıyan Edis, yer yer maskülen ve yer yer marjinal görünümlere başvuruyor. 

Edis'in İstanbul konserinde tercih ettiği bu görünüm takipçileri tarafından çok beğenildi. Siz de benzer ürünlere göz atmak için seçimlerimizi inceleyebilirsiniz. Benzer bir gömlek modeli burada ve benzer bir pantolon modeli burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güneş

6. Güneş
www.instagram.com

2022 yılına damga vuran pek çok şarkıya imza atan Güneş, konser günlerinde göz alıcı görünümlerle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kendine has stilini konser günlerine yansıtan güzel şarkıcı, özellikle hareketli seçimleriyle takipçileri tarafından çok beğeniliyor.  

Güneş'in İstanbul konserinde tercih ettiği bu görünüm tam anlamıyla onun stilini yansıtıyor diyebiliriz. Bu kombinden ilham almak istiyorsanız, benzer pantolon modellerini buraya bıraktık!

7. Derya Uluğ

7. Derya Uluğ
www.instagram.com

Hit parçaları ve güçlü sesiyle çok büyük bir kitleye hitap eden Derya Uluğ, konser görünümleriyle de çok beğeniliyor. Feminen ve hareketli kombinleriyle 2022 yılına adeta damga vuran güzel şarkıcı, özellikle parlak parçaları kombinlerine taşımayı ihmal etmiyor. Unutmadan, başarılı şarkıcının renkli parçaları kombinlemeyi çok sevdiğini de söylemek isteriz.

Derya Uluğ'un Ankara konserinde tercih ettiği bu kombini kendi stilinize uyarlayabilirsiniz. Benzer bir blazer ceket modeli için buraya, pantolon modeli için buraya ve parlak aksesuar için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Hande Yener

8. Hande Yener
www.instagram.com

2022 yılının en şık konser kombinlerine imza atan Hande Yener, suni derinin başrolde olduğu pek çok görünüme imza attı. Güzel şarkıcı deri parçalardan bir araya gelen benzersiz kombinlere imza atarken, sade aksesuarlardan destek almayı ihmal etmedi ve renkli makyaj stilleriyle görünümlerini tamamladı. 

Hande Yener'in Menemen konserinde tercih ettiği bu kombini kendi stiliniz için deneyebilirsiniz. Benzer bir büstiyer modeli için buraya ve benzer bir pantolon modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

9. Kalben

9. Kalben
www.instagram.com

Sahnelerin güçlü ve çılgın kadını Kalben, 2022 yılında benzersiz kombinlere imza attı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel şarkıcı, konser günlerinde genellikle kendi tarzının dışına çıkmayan şık parçalar tercih etti diyebiliriz. 

Kalben'in tercih ettiği elbise modelini beğendiyseniz, benzer bir parça için buraya tıklayabilirsiniz.

10. İrem Derici

10. İrem Derici
www.instagram.com

Türkiye'nin en sevilen isimleri arasında yer alan İrem Derici, 2022 yılında çok konuşulan konser görünümlerine imza attı. Güzel şarkıcı özellikle kendine has stiliyle öne çıkarken, seçimleriyle de adeta beğeni yağmuruna tutuldu doğrusu. 

İrem Derici'nin Gaziantep konserinde tercih ettiği bu görünümü klasik günlerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Benzer bir kombin oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Simge

11. Simge
www.instagram.com

'Aşkın Olayım' şarkısıyla gönüllere taht kuran Simge, 2022 yılının en çok konuşulan kadın şarkıcılarından biri oldu. Dillere pelesenk olan şarkılarıyla öne çıkan güzel şarkıcı, 2022 yılında sahne aldığı gecelere hem sesiyle hem de kombinleriyle damga vurdu. 

Simge'nin Ankara konserinde tercih ettiği bu kombini özel geceleriniz için tercih edebilirsiniz. Benzer bir parça için buraya tıklayabilirsiniz. 

Sizin stilini en beğendiğiniz şarkıcı hangisi? Yorumlarda buluşalım... 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın