Görüş Bildir
Haberler
"En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu" Ödülünün Sahibi Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

"En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu" Ödülünün Sahibi Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
05.12.2021 - 22:00

47. Pantene Altın Kelebek Ödük Töreni bu akşam birbirinden güzel oyunculara ev sahipliği yapıyor. Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri ünlü pek çok ismin katılımıyla Zorlu PSM'de sahipleriyle buluşuyor. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği gecede En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi Baht Oyunu dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz oldu. Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz kaç yaşında ve nereli? Aytaç Şaşmaz hakkında tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 47. kez düzenleniyor. Ödüle Zorlu PSM ev sahipliği yaparken bu akşamın ödül alan oyuncularından biri de Aytaç Şaşmaz oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinde rol alan başarılı oyuncu Aytaç Şaşmaz  'En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Peki Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Aytaç Şaşmaz, 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yine kendi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı 'Kötü Çocuk' isimli sinema filmiyle gerçekleşti.

2017 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, reklam filmlerinde de boy gösterdi. Asıl yükselişini Söz dizisinde yapan Şaşmaz, 2020'de vizyona giren Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de rol aldı.

2019-2021 yılları arasında Hekimoğlu'nda Emre Acar rolünü canlandıran oyuncu, 2021 yılında ise Kanal D'de ekranlara gelen Baht Oyunu'nda Bora Doğrusöz karakterine hayat verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın