Görüş Bildir
Haberler
Listede Tanıdık İsimler de Var! En İlginç Sözleşme Maddelerine Sahip Futbolcular

Listede Tanıdık İsimler de Var! En İlginç Sözleşme Maddelerine Sahip Futbolcular

Bahadır
19.10.2022 - 12:49

Transfer dönemlerinde kulüplerin de futbolcuların da zaman zaman ilginç istekleri olabiliyor. İşte futbol dünyasında sözleşmelerindeki ilginç maddeler ile gündem olan sporcular 👇

Kaynak: https://www.goal.com/tr/galeri-listes...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Giuseppe Reina

Giuseppe Reina

1996 yılında Arminia Beielfeled ile sözleşme imzalayan Reina, sözleşmede kendisine her yıl yeni bir ev inşa edilmesini zorunlu hale getiren bir madde koydurtmuştu. Kulüp ise sözleşmede ev hakkında detay verilmediği için Reina'ya her yıl legodan yapılmış maket bir ev hediye etti.

Radamel Falcao

Radamel Falcao

Bir dönem ülkemizde Galatasaray forması giyen Kolombiyalı golcü, 2014 yılında Manchester United'a katıldığında İngiliz ekip, dizindeki sakatlık sebebi ile sözleşmeye 'Aynı dizinden sakatlık yaşaması durumunda sözleşmesi iptal edilir.' maddesi koydurmuştu.

Mario Balotelli

Mario Balotelli

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Adana Demirspor forması giyen İtalyan golcünün geçmişte Liverpool'a transfer olacağı sözleşmesinde; rakiplerine tükürmeme, üç kereden daha fazla oyundan atılmama ve uslu durma maddeleri yer alıyordu.

Moise Kean

Moise Kean

22 yaşındaki İtalyan forvetin Juventus ile olan sözleşmesinde ilginç bir madde yer alıyor. Oyuncunun Juventus'tan isteği ise babası için bir traktör.

Steven Schwarz

Steven Schwarz

1999 yılında İsveçli oyuncu Stefan Schwarz, İngiliz ekibi Sunderland'e transfer olmuştu. Sunderland, Schwarz'ın 2022'deki uzay yolculuğu için rezervasyon yaptırdığını duyunca sözleşmeye 'uzay yolculuğuna gidemez' maddesini eklemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Luis Suarez

Luis Suarez

Chiellini'yi ısırması ile adını futbol tarihinin en unutulmaz anlarına yazdıran Uruguaylı golcünün Barcelona'ya transfer olduğu sözleşmesinde rakiplerini ısırmayacağına dair bir madde yer alıyordu.

Toni Kroos

Toni Kroos

Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Toni Kroos'un sözleşmesinde yer alan maddeye göre ise jet ski kullanması yasak.

Hugo Lloris

Hugo Lloris

Tottenham forması giyen Fransız kalecinin sözleşmesinde, takım her türlü sonucu alsa da prim alma maddesi var.

Thomas Vermaelen

Thomas Vermaelen

2014 yılında Arsenal'den Barcelona'ya transfer olan stoperin sözleşmesi Katalanca ve Katalan kültürünü öğrenme maddelerini içeriyordu.

Dennis Bergkamp

Dennis Bergkamp

Hollandalı yıldızın Arsenal'de oynadığı dönemdeki sözleşmesinde uçak korkusu dolayısı ile 'Deplasman yolculuklarında uçağa binmek zorunlu değil' madddesi yer alıyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın