Görüş Bildir
Haberler
En Derin Korkunuzu %95 Doğrulukla Tahmin Ediyoruz!

etiket En Derin Korkunuzu %95 Doğrulukla Tahmin Ediyoruz!

Aburoski
02.09.2020 - 19:00

En derin korkunu ve hislerini yüksek oranda tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi fotoğraf sence daha ürkütücü?

2. Peki bu bebeklerden hangisi sana korkunç gelmedi?

3. Hangi ormanda yalnız kalsan korkarsın?

4. Söyle bakalım, seni en çok endişelendiren okyanus görüntüsü hangisi?

5. Hangi evde bir gece geçirmek istemezdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu fotoğraflardan birini kafana göre seçer misin?

7. Gece hangisiyle karşılaşırsan korkmazsın?

8. Son olarak söyle bakalım bu görsellerden hangisi seni gerdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Değişim korkusu!

Her ne kadar bu çok duyulmayan bir korku olsa da insanların içlerinde yaşadığı yaygın bir korkudur. Yarattığın konfor alanından çıkmak sana çok zor geliyor. Bu, bazen büyük bir kolaylıkmış gibi görünse de aslında çoğu zaman hayatındaki bazı durumlara engel de oluyor. Değişimin risk taşıdığını ve hayatını olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorsun. Sana, bilinmeyen şeyler çok korkutucu geliyor, onlarla baş edebilecek potansiyelin olmadığı kanaatindesin. Kendini rahat ve güvende hissettiğin alandan çıkmak senin için ölüm gibi bir şey. En basit alışkanlıklarını değiştirmek bile senin için külfet. Değişim yaşadığında mutlu olacağını düşünmüyorsun. Seni elindekiler mutlu ediyor. Bu durum yaşamını da olumsuz yönde etkiliyor. Bu nedenle en kısa sürede bununla yüzleşmelisin. Hayatını daha çekilebilir bir hale dönüştürmelisin.

Reddebilme korkusu!

Herkes hayatında bir kere de olsa reddedilme hissini yaşamıştır. Çoğumuz bu reddedilmeler karşısında toparlanmış, yolumuza devam etmişizdir fakat sen maalesef toparlanamayan arkadaşlarımızdansın. Reddedilmenin öz güvenini sarstığını ve kendini yetersiz hissettirdiğini düşünüyorsun. Seni bu durum ağır bir şekilde etkiliyor. Bu nedenle insanlara da mesafelisin. Küçük önemsiz bir reddedilme durumunda bile bütün hayatını karanlığa gömebilecek potansiyelin var. Büyük acı içinde oluyorsun. İnsanlardan uzak kaldığın kadar etrafındaki insanlara da kendini sevdirmenin yollarını arar olmuşsun. Seni sevdiklerinde seni herhangi bir konuda reddetmeyeceklerini düşünüyorsun. Bu da içini rahatlatıyor fakat unutma herkes seni kabul etmek zorunda değil. Hayatta küçük de olsa reddedilmeler olabilir. Kafanı rahatlatıp bu korkunla yüzleşmelisin.

Yalnızlık korkusu!

Evet, sende aslında kimse çok belli etmese de herkesin içinde en derin yerinde yalnızlık korkusu vardır. İnsanın içten içte canını nasıl da yakar bu korku. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende de bu korku yoğun bir şekilde var. Bu korku insanı bir süre sonra depresyona bile sokuyor. Sen de o yolda ilerliyor gibisin. Ayrıca yalnız olma korkusu yaşam kaliteni de olumsuz yönde etkiliyor. Sen, seni anlamayan insanların olduğunu düşündüğün için kendini yalnız hissediyorsun. Bu his içini tamamen kaplamış. Aynı zamanda öz güvenini de yıpratmış durumda. Belki çevrendeki insanları değiştirirsen bu korkunu yenebilirsin. Bana sorarsan da değiştirmelisin. Sana kötü hissettiren, seni anlamayan insanları etrafında bulundurmaman gerekiyor. Kendi iyiliğin için adım atmalısın. :)

Yargılanma korkusu!

Hayatta herkesin eksik ya da mükemmel olduğu noktalar vardır. Kimi bazı kusurlarıyla yaşamaya ediyor fakat yeterince iyi olmadığını düşünen ve bu durumu çok zor aşabilen insanlar var. Senin için ya başarı ya başarısızlık var. Kesinlikle aralarda olmak istemiyorsun.Haliyle de insanların seni yargılamasından korkuyorsun. Her insanın hata yapabileceğini unutuyorsun. Bu aslında çok normal, sıradan bir durum ama tabii sen bunu bir korkuya dönüştürmüşsün. Sen herkese karşı anlayışlı olduktan sonra herkes de sana karşı anlayışlı olur merak etme. Bu korkunla yüzleşip kendine gelmen gerekiyor bir an önce. Unutma; kimse dört dörtlük değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
623
277
102
89
69
41
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CONALL

Değişim korkusu! Çok iddialı bir cümle olmasa laf etmeyecektim. Bilememek normal ama %95 gibi bir oranda saçma. Doğru bu korku var ama %20 felan anca.

Duru KESKİN

Korkum yoktu (Allah hariç) RESİMLERİ GÖRÜNCE KORKUM ÇIKTI!!!!!!!!!

saygılı ol inanmıyorsan terbiyesizlik yapma