Görüş Bildir
Haberler
En Beğenilenleri Önünüze Getirdik! Gören Herkesi Kendine Hayran Bırakan Aksesuarlar

etiket En Beğenilenleri Önünüze Getirdik! Gören Herkesi Kendine Hayran Bırakan Aksesuarlar

Takılar bizim için her şey demek. Hiç çıkarmadıklarımız, takmaya kıyamadıklarımız ve dahası takı kutularımızı dolduran o güzel parçalar. 

Bizde sizler için en beğenilen takıları listeledik 

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kar tanesi kolye

1. Kar tanesi kolye

Kar tanesi kolyeler hepimizin tercihi. Klasik ve zarif tasarımıyla beğendiğimiz kar tanesi kolyelerin daha farklı tasarımlarıyla boynunuzdaki yerini almaya hazır.

2. Taşlı sarmaşık yüzük

2. Taşlı sarmaşık yüzük

Yüzükler taktığımız anda bizi havaya sokan parçalardan. Taşlı sarmaşık yüzük, farklı tasarımı ve zarif duruşu ile herkesin dikkatini çekecek. 

Harikaa gerçekten çok zarif duruyor ben çok beğendim taşları beyaz bu arada ama yine de çok şık 👌

3. Çoklu yıldız kolye

3. Çoklu yıldız kolye

Yıldızlar, dilek tuttuğumuz, bizi yükselttiğine inandığımız varlıklar. Takılarda yıldız temalı tasarımlar görünce elimiz ilk onlara gidiyor desek yeridir. Çoklu yıldız kolye takı kutunuzdaki kilit parça olabilir. 

Çok güzel aynı göründüğü gibi hediye için de teşekkürler.

4. İtalyan zincir kolye

4. İtalyan zincir kolye

Zincir kolyeler son zamanlarda hepimizin favorisi. Farklı kolyelerle kombinleyip günlük giyiminize güzel dokunuşlar yapan bu kolyeler takı kutunuzda muhakkak olmalı.

5. Lotus çiçeği yüzük

5. Lotus çiçeği yüzük

Zarif yüzükleri çok seviyoruz evet. Ve bunlardan biri de lotus yüzükler. Farklı renklerini koleksiyon yapabileceğiniz, zarif tasarımı ile size çok yakışacaklar. 

Çok parlak bir beyaz olarak gelmiyor ama fiyatına göre gayet iyi. Hafif pembemsi ama şık duruyor. Ben beğenerek kullanıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kutup yıldızlı şans küpesi

6. Kutup yıldızlı şans küpesi

Şans kolyesi, şans bilekliği derken konu taa şans küpelerine geldi. İnkar edemeyiz hepimiz biraz da olsa inanıyoruz bunlara. En beğenilen küpelerden biri olan Kutup yıldızlı şans küpesi farklı küpelerle kombinlediğinizde çok güzel duracak. 

Çok zarif, şık bir küpe. Günlük kullanım için çok hoş. Boyut olarak tam ideal. Tek sorun biraz zor çıkartılması onun dışında harika✴️

7. Zikron taşlı bileklik

7. Zikron taşlı bileklik

Bileklikler tek başına takıldığında da saatlerimizle veya diğer bilekliklerimizle kombinlendiğinde de çok güzel duruyorlar. Farklı tasarımı ve zikron taşları ile dikkatleri üstüne çeken bu, gökkuşağı bulut zikron taşlı bileklik size çok yakışacak.

8. Zikron taşlı küpe

8. Zikron taşlı küpe

Küpeler başka takıya gerek duymadan tak çık yapabileceğiniz parçalar. Sade ama dikkat çeken bir küpe arıyorsanız Zikron taşlı gümüş küpeler sizin için üretiliyor diyebiliriz. 

Gerçekten mükemmel, tam beklediğm gibi geldi ne çok büyük ne de küçük. üç delik var kulağımda üçünde de tam oluyor kalitesi taşları da çok güzel 

9. Sallantı küpeler

9. Sallantı küpeler

Taşlı ışıl ışıl takılar gerçekten çok güzeller. Küpe konusunda daha detaycı ve farklı tasarımlar arıyorsanız taşlı püsküllü sallantı küpeler tam size göre. 

Taşı çok kaliteli bu fiyatı hiç böyle iyi beklemiyordum. 5 yıldızı hak etti 👍🏻

10. Earcuff küpeler

10. Earcuff küpeler

Kıkırdak küpelere alternatif olabilecek earcuff küpeler küpe kombinlerinin aranan yıldızı. Farklı tasarımları ve kombinlediğiniz küpelerle güzel ve zarif bir uyum yakalayan earcuff küpeler takı kutunuzda muhakkak olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Su yolu kolyeler

11. Su yolu kolyeler

Taşlı takıları sevenler buraya! Su yolu kolyeler son dönemlerin en popüler parçalarından. Farklı renklerde farklı boyutlarda taşları ile takı ve kıyafet kombinlerinizin tamamlayıcı parçası olacak su yolu kolyeler takı kutunuzda olmalı.

Diğer içeriklerimize bakmak için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın