Görüş Bildir
Haberler
En Beğenilen Fenomenlerin Çok Sevilen Giyim Stilleri

etiket En Beğenilen Fenomenlerin Çok Sevilen Giyim Stilleri

Nurseda Gerek
09.04.2022 - 12:15

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

 'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cemre Solmaz

Cemre Solmaz
www.instagram.com

TikTok paylaşımlarıyla büyük bir kitleye hitap eden Cemre Solmaz, son yıllarda güzelliği ile büyülüyor. Güzel fenomen eğlenceli paylaşımları ve tarzıyla kitlesi tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. 

Cemre stilinde trend renklere yer vermeyi çok seviyor. Tercih ettiği parçaları genellikle renkli seçen güzel fenomen, her paylaşımda fazlasıyla uyumlu görünen kombinlere imza atıyor.

Benzer bir elbiseyi incelemek için buraya tıklamanız yeterli.

Ceren Yaldız

Ceren Yaldız
www.instagram.com

TikTok paylaşımlarıyla ünlenen isimlerden biri de Ceren Yaldız. Güzel fenomen eğlenceli içerikler üreterek takipçi kitlesini büyüten etkili fenomenlerden. Son yıllarda farklı sosyal medya kanallarını da aktif kullanan güzel isim, tarzıyla beğeni toplamaya devam ediyor! 

Ceren stilinde trend ve belirgin parçalara yer vermeyi çok seviyor. Günlük kombinlerinde basic seçimler yaparken, özel günlerde şık görünmeye de ihmal etmiyor. 

Benzer bir kombin oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Aydas

Aydas
www.instagram.com

TikTok uygulaması ile hayatımızı giren isimlerden bir diğeri de Aydas. Aydas kullanıcı adı ile çok büyük bir kitleye hitap eden Ayda Sadık, tarzıyla da beğeni toplamaya devam ediyor! 

Ayda'nın stili trend ve spor parçalardan oluşuyor diyebiliriz. Güzel fenomen rahat ve tarz giyinmeyi çok seviyor doğrusu. 

Ayda'nın kargo pantolonuna benzer bir ürünü buraya bıraktık. 

Esra Akpınar

Esra Akpınar
www.instagram.com

Esra Akpınar adı tanıdık gelmediyse, Ray Malifalitiko nickine mutlaka aşinasınızdır. Twitter dünyasının en sevilen feonemenleri arasında yer alan Esra Akpınar, şimdilerde mizah anlayışının yanı sıra stiliyle de çok konuşuluyor. 

Renkli ve çok eğlenceli parçalar Esra'nın stilini oluşturuyor desek, yanlış bir şey söylemeyiz sanırım. Esra geceden gündüze iddialı kombinler yapmayı çok seviyor!

Esra'nın gömleğine benzer bir model burada. İncelemek isteyenler için benzer bir etek modeli de burada

French Oje

French Oje
www.instagram.com

Sosyal medyanın en eski isimlerinden biri olan French Oje, gün geçtikçe popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Yaşam tarzı, tercihleri ve mizah anlayışıyla merak konusu olan güzel fenomen, stiliyle de takipçilerini fazlasıyla heyecanlandırıyor. 

Onun stili bizce fazlasıyla belirgin! French Oje, trend ve iddialı parçaları kombinlemeyi çok seviyor.

Farklı renk, benzer model bir bluz burada. İncelemek isteyenler için benzer bir pantolon modeli de burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melis Özten

Melis Özten
www.instagram.com

Sosyal medyanın en tatlı yüzleri arasında yer alan Melis Özten, eğlenceli hayatını takipçileri ile buluşturmaya devam ediyor. Güzel fenomen yaşam tarzı ve stiliyle kitlesi tarafından beğeni yağmuruna tutulan etkili fenomenlerden.

Melis'in tarzı hareketli ve çok eğlenceli! Güzel fenomen eğlenceli kişiliğini stiline yansıtırken, renklerden ilham almayı ihmal etmiyor!

Benzer bir crop top burada. Benzer bir pantolon modeli de burada

Meltem Akçöl

Meltem Akçöl
www.instagram.com

Dijital dünyanın en tatlı simalarından biri hiç kuşkusuz Meltem Akçöl! Güzel fenomen stil sahibi paylaşımlarıyla adeta gözlerimizden kalpler çıkartıyor desek abartmış olmayız. 

Paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel fenomen, genellikle trend parçalardan oluşturduğu kombinleriyle öne çıkıyor. Tarzını daima dinamik tutan Meltem, crop parçaları en iyi şekilde kombinliyor. 

Benzer crop gömlek modelleri burada

Begüm Bahar Demir

Begüm Bahar Demir
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselen isimleri arasında yer alan Begüm Bahar Demir, güzellik kategorisinde ürettiği içeriklerle öne çıkıyor. Güzel fenomen kullandığı ürünleri takipçileri ile paylaşırken, önerilerde bulunmayı ihmal etmiyor.

Begüm'ün stili trend ve klasik ürünlerden oluşuyor. Güzel fenomen en sık ceket giyiyor ve oduncu gömlek stilinden vazgeçemiyor. 

Begüm'ün gömleği burada

İrem Kopmaz

İrem Kopmaz
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselen isimleri arasında yer alan İrem Kopmaz, güzellik kategorisinde ürettiği içeriklerle kitlesine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Güzel fenomen paylaşımlarıyla kitlesini bilgilendirirken, güzellik ürünlerine dair bilinmeyenleri de takipçileriyle buluşturuyor.

İrem popüler parçalardan bir araya gelen kombinler yapmayı çok seviyor. Deri ceket kombinleri yaparken oversize parçaları bir araya getiren güzel fenomen, yine oversize deri ceket modellerini kullanmayı tercih ediyor.

Benzer bir ceket burada

Merve Yalçın

Merve Yalçın
www.instagram.com

TikTok yıldızları arasında yer alan Merve Yalçın, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen aktif kullandığı sosyal medya kanallarının yanı sıra stiliyle de dikkat çekiyor. 

Merve'nin stili fazlasıyla feminen! Spor şık günlerde bile feminen birkaç parçaya mutlaka yer veren güzel fenomen, özel günlerde şıklığını tam olarak konuşturuyor diyebiliriz. 

Benzer bir kombin oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gizem Sarı Tekin

Gizem Sarı Tekin
www.instagram.com

Sosyal medyanın en stil sahibi kadınlarından biri o! Gizem Sarı Tekin seçimleriyle takipçilerine ilham kaynağı olurken, tarzıyla gözlerimizden adeta kalpler çıkartıyor. 

Gizem'in stili klasik ve fazlasıyla sofistike! Güzel fenomen söz konusu kombin olduğunda iddialı parçaları bir arada kullanırken yeteneğini konuşturuyor diyebiliriz. 

Benzer bir kombin oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Serra Karadeniz

Serra Karadeniz
www.instagram.com

Dijital dünyanın en lezzetli profillerinden biri Serra Karadeniz'e ait. Yemek tarifleri, sempatik paylaşımları ve samimi tavırları ile kitlesine ilham kaynağı olan yetenekli fenomen, ağız sulandıran efsane tariflerini takipçileri ile buluşturmaya devam ediyor! 

Serra'nın yemekleri kadar konuşulan bir diğer yeteneği ise bizce giyinmeyi çok iyi biliyor olması. Güzel fenomen bir araya getirdiği her parçayı çok iyi taşıyor ve daima uyumlu görünüyor. 

Benzer bir pantolon modeli burada. Benzer bir güneş gözlüğü burada

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
11
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra

80 ler ve 90 lar çiftleşmiş gibi duruyor. O değil de bunlar kim mk?

gshgshsg

Evet çok büyük GERİZEKALI ,ASALAK kitlelere hitap eden insanların giyim tarzları çok önemli bir içerikti zaten bizim için. Giyim tarzından ötürü bu tarz insa... Devamını Gör