Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Tonlar Yükselişte! 2022 Yılında Trend Olan Göz Alıcı Saç Renkleri

etiket Muhteşem Tonlar Yükselişte! 2022 Yılında Trend Olan Göz Alıcı Saç Renkleri

Nurseda Gerek
07.04.2022 - 13:14

Yılın ilk aylarında değişen trendleri incelerken saç dünyasındaki değişimlere sessiz kalamadık doğrusu. Sakin kızılar, belirgin sarılar ve doğal ışıltılar 2022'nin en belirgin trendleri arasında yer alıyor. Siz de alışılmışın dışındaki yeniliklere kapılarınızı aralamak istiyorsanız, saç dünyasındaki en yeni trendleri inceleyebilirsiniz. Gelin, 2022 yılı saç trendlerine yön veren renkleri birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakır saç rengi yerini doğal tonlara bıraktı.

Bakır saç rengi yerini doğal tonlara bıraktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile hayatımıza giren bakır saç rengi, son yıllarda tekrar yükselişe geçti. Gün geçtikçe yerini daha doğal tonlara bırakan bu renk, kızılın masumluğunu ortaya çıkarır oldu. 

Doğal bakırın cazibesini ünlü isimler de saçlarına yansıttı. Koyu kahve saçları ile görmeye alışkın olduğumuz Kendall Jenner bile, kızılın en doğal tonunu saçlarına taşıdı.

Sakin kızıllar ünlü isimlerin de tercihi!

Sakin kızıllar ünlü isimlerin de tercihi!

Sarı saçları ile hafızalarımıza kazınan Sydney Sweeney, geçtiğimiz günlerde saçlarını bakıra boyadı! Efsane bir bakır tonu ile karşımıza çıkan güzel oyuncu, bakır renginin göz alıcı görünümünü adeta gözler önüne serdi! 

Aşık olunası bakır tonları uzun bir süre daha bizimle! Özellikle sakin bakırlar; sarışın, esmer hatta kumral kadınlara bile çok yakışan farklı bir renk tonu. Siz de bakırın en güzel tonlarını saçlarınıza taşımak istiyorsanız, buraya tıklayarak muhteşem ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sarı saçta dengeler değişti!

Sarı saçta dengeler değişti!

Bu senenin öne çıkan renkleri arasında yer alan sarı rengi, platin tonları ile tercih edilmeye devam ediyor. Doğal sarıları tozlu raflara tekrar kaldıran bu iddialı renk, özellikle ünlü isimlerin son günlerde kullandığı muhteşem bir ton! 

Doğal sarı saçlarıyla gönlümüzü fetheden Gigi Hadid, güçlü bir geçiş yaparak saçlarını platin rengine boyattı. Güzel model dengeleri değiştiren iddialı bir ton ile karşımıza çıktı.

Platin sarıya doğru...

Platin sarıya doğru...

Bir klasik bir marjinal tarzıyla fazlasıyla konuştuğumuz Dua Lipa, geçtiğimiz günlerde saçlarını platine boyattı. Bu güçlü rengi marjinal bir model ile saçlarına taşıyan güzel şarkıcı, Gigi Hadid tarzı uzun ve iddialı bir görünüm ile fazlasıyla beğenildi. 

Sağlıklı ve muhteşem görünen saçlar için saçlarınızı profesyonel isimlere emanet etmenizi öneririz. Fakat 'ben gözümü kararttım kendi saçımı kendim sarı yapacağım' diyorsanız, buraya tıklayarak seçtiğimiz renk açıcı ürünlere göz atabilirsiniz.

Doğal kumral saç rengi zirvede!

Doğal kumral saç rengi zirvede!

Uzun yıllardır doğal kumral asaletini konuşuyor, yumuşak geçişlerin güzelliğinden bahsediyoruz. 2022 yılı ile ününe ün katan doğal kumral tonları, özellikle yumuşak geçişli renkleriyle çok seviliyor! 

Kariyeri, güzelliği ve aslan yelesi saçlarıyla gözlerimizden kalpler çıkartan Jennifer Lopez, uzun yıllardır doğal kumral tonlarını tercih ediyor. Genellikle yumuşak renklere yönelen güzel şarkıcı, ışıltılı geçişler ile saçlarına ahenk katıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ara tonların cazibesini keşfetmeye hazır mısınız?

Ara tonların cazibesini keşfetmeye hazır mısınız?

Sarı saçlarını gönlümüze bağlayan güzel model Hailey, geçtiğimiz aylarda hepimizi şaşırttı ve güçlü bir geçiş ile saçlarını kumral yaptı! Doğrusu güzel modelin bu efsane dönüşümü çok hızlı kabul edildi ve ona çok yakıştırıldı. 

Kumralın en doğal tonları uzun yıllar daha bizimle olacak gibi duruyor. Daha doğrusu sağlıklı görünen kumral rengi, zamansızlığını ve cazibesini yitirmeyecek gibi... Siz de saçlarınızı kumral tonlarının cazibesine teslim etmek istiyorsanız, buraya tıklayarak seçtiğimiz ürünlere ulaşabilirsiniz.

Doğal saçlara uygulanabilecek en güzel uygulama: ışıltı

Doğal saçlara uygulanabilecek en güzel uygulama: ışıltı

Her kadın saçlarını boyatmaya kıyamaz. Bazı kadınlar minik dokunuşlarla da mutlu olabilir, hatta doğallığın kollarından kendini alamaz. Doğallıktan yana olanların ya da saçlarının güzelliğine kıyamayanların bir numaralı tercihi olan ışıltı, son yılların en beğenilen yöntemlerinden biri.

Doğal saçları ile kusursuz güzelliğini gözler önüne seren ünlü model Barbara Palvin da ışıltı tercih eden isimlerden biri. Güzel model doğal saçlarını çok seviyor ve saçlarına sadece ışıltı attırıyor.

Doğallığın en trend hali...

Doğallığın en trend hali...

Kumral güzeller arasında yer alan ünlü model Taylor Hill de Barbara Palvin gibi ışıltı tercih eden isimlerden. Kolay kolay saçlarını dokunmayan güzel model, ışıltılı bir görünüm için saçlarına minik dokunuşlar yapmayı çok seviyor.

Doğal, yumuşak ve kusursuz bir saç görünümüne sahip olmak için siz de saçlarınıza ışıltı attırabilirsiniz. 2022 yılının öne çıkan bu trendini saçlarınıza taşımak için buraya tıklamanız yeterli!

Doğal siyahlar hala çok moda!

Doğal siyahlar hala çok moda!

Doğal renklerin yükselişi siyah rengi de etkiledi! Mavi siyah olarak adlandırılan tonların iyice yok olmaya başladığı bu günlerde, doğala yakın siyahlar rağbet görmeye devam ediyor. Ünlü isimlerin de favorisi olan bu renge gelin yakından bakalım! 

Siyah saç denince akla ilke gelen isim kuşkusuz Megan Fox oluyor. Güzel yıldız ünlendiği yıldan bu yana siyahın en doğal rengini saçlarıyla buluşturuyor ve sağlıklı görünen doğal tonlardan vazgeçemiyor!

Siyahın en masum halini saçlarınıza yansıtabilirsiniz.

Siyahın en masum halini saçlarınıza yansıtabilirsiniz.

Kalbimizin sahibi Riri'miz de siyah saç rengini en sık kullanan isimlerden. Güzel şarkıcı sık sık değiştirdiği saç renklerinin yanı sıra en çok siyah rengini kullanıyor ve doğal saç rengine en yakın tonu tercih ediyor. 

Doğallığın muhteşem uyumunu saçlarınıza yansıtmak için siyahın en hoş tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Siz de muhteşem bir dönüşüme hazırsanız, buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki saçlarınızı yıpratmadan nasıl boyayabilirsiniz?

Peki saçlarınızı yıpratmadan nasıl boyayabilirsiniz?

Öncelikle boyalı saç bakım ister. Öyle saç boyatmakla iş bitmez! Bu nedenle saçlarınızı ilk günkü gibi korumak ve yıpratmadan boyamak sizin elinizde. Peki, saçlarınızı yıpratmadan nasıl boyayabileceğinizi biliyor musunuz? Öncelikle saçlarınızı tanımalı ve ihtiyaçlarınıza yönelmelisiniz. Bu aşamada saç renginizi ve saç tipinizi baz almanız oldukça önemli!

Boyalı saçlara özel şampuanlar kullanın.

Boyalı saçlara özel şampuanlar kullanın.

Boyalı saçlara en ideal ürünleri kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Sağlıklı, güçlü ve parlak saçlar için öncelikle şampuanınızı değiştirmelisiniz. Bu aşamada boyalı saçlara özel geliştirilen şampuan formüllerini kullanmayı deneyebilirsiniz.

Saç bakım rutininize renk koruyucu ürünler ekleyin.

Saç bakım rutininize renk koruyucu ürünler ekleyin.

Boyalı saçlar için geliştirilen pek çok formül mevcut. Özellikle renk koruyucu olarak geçen bazı ürünler, boyalı saçların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Siz de saçlarınızı boyatıyor fakat bakım yapmayı ihmal ediyorsanız, acilen renk koruyucu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Saç maskesi yapmayı ihmal etmeyin!

Saç maskesi yapmayı ihmal etmeyin!

Hali hazırdaki boyalı saçlarınızı asla kendi haline bırakmamalısınız. Mutlaka haftada bir olacak şekilde saç maskesi yapmalı ve saçlarınızı iyice nemlendirmelisiniz. Unutmayın nemsiz saç kırılır ve hızlıca yıpranır!

Sarı saçların mucizevi ürünü: Mor şampuan

Sarı saçların mucizevi ürünü: Mor şampuan

Sarı saçlarınızla göz alıcı bir görünüme sahip olmak için mor şampuan kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Solgun ve cansız bir saç rengi istemiyorsanız, iyi bir mor şampuana ihtiyacınız var.

Sizin en beğendiğiniz saç rengi hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım... 

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın